Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απειλούν με παραιτήσεις! Τρέμουν την οργή του κόσμου, ξέρουν ότι το μέλλον τους διαγράφεται μαύρο και επιχειρούν να σωθούν από το πλοίο που βουλιάζει

Πανικός αυτή την ώρα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.
Τρεις βουλευτές, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πάει στον γραμματέα της ΚΟ του κόμματος, απειλώντας ακόμα και με παραιτήσεις αν περάσουν τα νέα μέτρα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζητούν την επικύρωση των μέτρων από τον λαό, καθώς – έστω και αργά – κατάλαβαν ότι όλα όσα έχουν ψηφίσει εδώ και καιρό όχι μόνο δεν έχουν αποδώσει, αλλά καταστρέφουν τη χώρα.
Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος αναβολής της ανακοίνωσης των μέτρων σήμερα, μεταφέροντάς τα για μέσα ή μετά το σαββατοκύριακο, ενώ άνοιγμα προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έκανε το πρωί και ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής, κάνοντας επίκλιση στο πατριωτικό τους καθήκον.
Ο Μ. Ανδρουλάκης μέσω του ιστολογίου του ζητά εκλογές ή τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ανάγκης με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, τονίζοντας
....
 ότι το βάρος των εξελίξεων δεν μπορεί να το αναλάβει ένας ή περισσότεροι μεμονωμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Ο Σ. Ξυνίδης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM τόνισε ότι κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, έκανε λόγο για λάθη και καθυστερήσεις, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι είμαι «διατεθειμένος να δεχθώ ακόμη και το γιαούρτωμα».
Χθες ο βουλευτής Τρικάλων Χρ. Μαγκούφης είπε στον ΚΤΕ Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι αν η κυβέρνηση φέρει νομοσχέδιο για την κατάργηση του ΙΓΜΕ θα το καταψηφίσει και πρόσθεσε ότι σκέφτεται ακόμα και να παραιτηθεί.
Όσο κι αν κάποιοι θέλουν να αλλάξουν το παρελθόν δεν μπορούν, αφού είχαν δεκάδες ευκαιρίες να αποτρέψουν τη διάλυση της χώρας με τα μέτρα που ψήφισαν και σε πολλές περιπτώσεις κανείς δεν είχε διαβάσει τα νομοσχέδια!
Τώρα, βλέποντας την πόρτα της εξόδου όλοι ανησυχούν για την επόμενη ημέρα. Η δύναμη που έχει στα χέρια του ο κόσμος φαίνεται να πλησιάζει απειλητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου