Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Όλα δείχνουν εκλογές. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει μετά από τις εκλογές...

Πλήρης απογοήτευση για την Ελλάδα από οικονομία, ηγέτες και κόμματα, κάτι που αποτυπώνεται σε μυστικές και φανερές δημοσκοπήσεις.  Για πρώτη φορά ο Σαμαράς ξεπερνάει, και με άνεση, τον Παπανδρέου στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός ενώ η Ν.Δ προηγείται κατά 6 μονάδων του ΠΑΣΟΚ.
 
Απογοητευτικές είναι οι εκτιμήσεις των Ελλήνων πολιτών για την οικονομική κατάσταση της χώρας σύμφωνα με το βαρόμετρο της Public Issue για τον ΣΚΑΙ και την Καθημερινή.

Η συντριπτική πλειοψηφία, το 80% δηλαδή, πιστεύει πως η Ελλάδα πάει κατά διαόλου, πως τον τελευταίο χρόνο η οικονομική  κατάσταση πολιτών είναι άθλια, και βεβαίως οι  9 στους 10 κάνουν λόγο για κοινωνική ανασφάλεια στα επόμενα χρόνια.
Συγκλονιστικό είναι το ποσοστό του 90% που δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη λειτουργία της κυβέρνησης και αντιπολίτευσης και κατά 70% θεωρούν ότι κανένα από τα δυο κόμματα δεν θα ήταν καλή κυβέρνηση για τη χώρα
Το 62% εκτιμά ότι μάλλον θα γίνουν πρόωρες εκλογές, ενώ μάλλον χρειάζονται εκλογές λέει το 34%.
Ο πρόεδρος της ΝΔ μπροστά για πρώτη φορά στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός με 29% έναντι 22% του  Παπανδρέου/Στοχαστή.
Στις 6 μονάδες έφτασε η διαφορά υπέρ της ΝΔ στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής των κομμάτων.
Η ΝΔ συγκεντρώνει 32,5%, το ΠΑΣΟΚ 26,5% , ΚΚΕ 11,5%, ΣΥΡΙΖΑ 9%, ΛΑΟΣ 7,5%, Οικολόγοι 3,5%, Δημοκρατική Αριστερά 2% και Δημοκρατική Συμμαχία 1,5%.
Στην παράσταση νίκης προηγείται η ΝΔ με 43%, η τάση αποχής παραμένει στο 38% .
Τα κυβερνητικά παπαγαλάκια τρέμουν σύγκορμα, τα παπαγαλάκια της αντιπολίτευσης χαίρονται και ο έρμος ο λαός, που καμία σχέση δεν έχει με τα παιχνίδια τους και τις προσθαφαιρέσεις των ταμπλώ,  καταποντίζεται κάθε μέρα και πιο πολύ, παραδομένος σε μιαν ανείπωτη δυστυχία....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου