Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Βολεμένοι όλοι οι “κηπουροί”


Ποιοι ήταν οι «κηπουροί»; Ο Παμπούκης, ο Ραγκούσης, ο Γερουλάνος, η Μπιρμπίλη, ο Δρούτσας. Απ’ αυτούς οι τρεις πρώτοι παρέμειναν στην κυβέρνηση αν και ο Ραγκούσης έχει πάθει σοκ από την υποβάθμιση που του έγινε. Οι άλλοι δύο απομακρύνθηκαν από το κυβερνητικό σχήμα αλλά δεν θα πάνε και για σύνταξη. Τους βολεύει ο Γ. Παπανδρέου αφού έχει υποχρέωση απέναντί τους καθώς τα έκαναν όλα τόσο καλά εδώ και δύο χρόνια.
Ο Δρούτσας πήγε στο ευρωκοινοβούλιο, εκεί που τους ταιριάζει περισσότερο. Κάνει τα κονέ του, δεν φθείρεται πολιτικά, παίρνει το γενναίο του μισθό και όλα μια χαρά.
Όσο για την «πράσινη» Τίνα, οι φήμες έλεγαν ότι από τότε που έφυγε από το υπουργείο Περιβάλλοντος, δεν είχε τι να κάνει όλη τη μέρα γι’ αυτό και… χτυπιόταν στα γυμναστήρια και τις πισίνες. Άλλωστε, εκεί γνώρισε και τον πρωθυπουργό, ποτέ δεν ξέρεις ποιους κάνεις φίλους.
Κάτι έπρεπε, λοιπόν, να βρεθεί και για την τελευταία κηπουρό που
...
 δεν βολεύτηκε. Οι πληροφορίες λένε λοιπόν ότι η κ. Μπιρμπίλη προορίζεται από τον κ. Παπανδρέου για 5ετή θητεία στον ΟΟΣΑ με έδρα το Παρίσι. Βρέξει χιονίσει, πέσει δεν πέσει η κυβέρνηση ο μισθός θα πέφτει σε περίπτωση που η Τίνα αποδεχθεί την πρόταση που της έγινε.
Μια χαρά δουλειά, λοιπόν, για όλους τους κηπουρούς. Άλλοι κάνουν το υπουργιλίκι τους χωρίς άγχος περιμένοντας το μοιραίο, άλλοι κάνουν ταξιδάκια στο εξωτερικό, για όλους έχει ο καλός πατερούλης Γιώργος.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου