Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011

Σκότωσαν 26χρονο στην Κυψέλη. Ακόμα ένας συμπατριώτης μας δολοφονήθηκε στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Αγνωστοι παραμένουν ακόμα οι δράστες και τα κίνητρα του φόνου 26χρονου Ελληνα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες τα ξημερώματα δύο τετράγωνα μακριά από το σπίτι του, στη διασταύρωση των οδών Πόρου και Λέσβου, στην Κυψέλη.

Αγνωστοι παραμένουν οι δράστες και τα κίνητρα του φόνου 26χρονου Ελληνα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες τα ξημερώματα δύο τετράγωνα μακριά από το σπίτι του, στη διασταύρωση των οδών Πόρου και Λέσβου, στην επικίνδυνη πλέον για όλους τους Έλληνες, περιοχή της Κυψέλης.

Ο 26χρονος έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του από αιχμηρό αντικείμενο και οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμούν ότι έπεσε θύμα ομάδας αδίστακτων κακοποιών, στην οποία πρέπει να συμμετείχαν περισσότερα από τρία άτομα. Σύμφωνα με την αστυνομία, το έγκλημα διαπράχθηκε στις 3.30 και όπως είπαν κάτοικοι της περιοχής, πριν από την ανεύρεση του πτώματος άκουσαν φασαρία και φωνές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου