Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Βρέθηκε νεκρός στο κελί του ο Αλβανός βαρυποινίτης που δολοφόνησε τον αρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη.

 

fylakes-malandrinou


Ο βαρυποινίτης δολοφόνος είχε μεταφερθεί στη Νιγρίτα Σερρών και βρισκόταν στην απομόνωση.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρα τα αίτια του θανάτου του αν και οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν ο θάνατός του να προήλθε είτε από παθολογικά αίτια, είτε από αυτοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο κελί του βαρυποινίτη, στην απομόνωση, υπήρχε κάμερα που κατέγραφε τα όσα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η κάμερα δείχνει τον Αλβανό δολοφόνο, να δυσφορεί μέσα στο κελί του και λίγο αργότερα να ξαπλώνει στο κρεβάτι του.
Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξουν φως μέσα στην ημέρα.
Την περασμένη Τρίτη, ο Αλβανός ισοβίτης Ιλία Καρέλι είχε δολοφονήσει με μαχαίρι τον υπαρχιφύλακα, Γιώργο Τσιρώνη.

Ποιός ήταν ο Αλβανός δολοφόνος και η δολοφονία που συντάραξε το πανελλήνιο : Ο Ιλία Καρέλι είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία και ένοπλη ληστεία. Θεωρούνταν εξαιρετικά επικίνδυνος, αλλά κανείς δεν είχε φανταστεί τα όσα θα συνέβαιναν το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου.

Το φονικό έγινε μετά το μεσημεριανό φαγητό. Ο άτυχος σωφρονιτικός υπάλληλος μπήκε στο κελί που φυλασσόταν ο βαρυποινίτης μαζί με άλλους 7 συγκρατούμενούς του για καταμέτρηση και κλείσιμο των κελιών.

Τότε ο δράστης έβγαλε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι, του έδωσε να διαβάσει το σημείωμα που είχε γράψει και στην συνέχεια τον σκότωσε με 3 μαχαιριές. Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοι του υπαρχιφύλακα, μπήκαν στο κελί αλλά ήταν αργά. Ο πατέρας των δύο παιδιών, είχε πέσει νεκρός, μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Για Θεία Δίκη μιλούν οι συγγενείς του αδικοχαμένου υπαρχιφύλακα
Για τον θάνατο του βαρυποινίτη, ενημερώθηκαν και οι στενοί συγγενείς του Γιώργου Τσιρώνη, που προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ της απώλειας και να βρουν δύναμη να συνεχίσουν τη ζωή τους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάνουν λόγο για Θεία Δίκη, που όμως δεν απαλύνει τον πόνο τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου