Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014

Απήγαγαν την δημοσιογράφο Θάλεια Χούντα;;;; Σοβαρή υπόθεση που την χειρίζεται το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας...

 

gam1


Η Υπηρεσία Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας χειρίζεται την υπόθεση της απαγωγής  της Θάλειας Χούντα, η οποία είναι γνωστή δημοσιογράφος και σύζυγος του δικηγόρου Νίκου Μπούρα.Την προηγούμενη Παρασκευή ο σύζυγος και η αδερφή της κατήγγειλαν την εξαφάνιση στην Ασφάλεια . Κάποια στιγμή ο δικηγόρος και συζυγός της δέχτηκε ένα απειλητικό τηλεφώνημα από έναν άνδρα από απόκρυψη. Το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος σύμφωνα με πληροφορίες είχε εκβιαστικό χαρακτήρα.

Έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία επικοινωνίας.
Τόσο η ίδια όσο και ο δικηγόρος ήταν πρώην στελέχη του ΛΑΟΣ του ΓΙώργου Καρατζαφέρη που τους είχε παντρέψει κιόλας όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Η κ.Χούντα είχε κατέβει και ως υπ.βουλευτής του ΛΑΟΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό η Θαλεια Χούντα επισκεπτόταν πολύ συχνά την ΓΑΔΑ για προσωπική της υπόθεση.
mp1mp2
Τέλος να σημειώσουμε ότι η Θαλεια Χούντα είναι κόρη στρατηγού των Ενόπλων Δυνάμεων και φέρεται να διαθέτει μεγάλη περιουσία στα Μεσόγεια .
mp3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου