Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

Ο Τόμσεν, (αυτός ο ...συμπαθής υπάλληλος των ξένων κορακιών που μας οδηγεί στην εξόντωση) φοβάται μήπως τον δηλητηριάσουν οι κακοί Έλληνες.....Ο φόβος του Τόμσεν μήπως τον... δηλητηριάσουν!

Αυτή τη φορά, στη συνάντησή του με την τρόικα, ο Γιάννης Στουρνάρας δεν κέρασε μόνο καφέ. Στο τραπέζι, εκτός των άλλων, «έπεσε» και μια πιατέλα φρούτων.

Περιείχε μήλα, μπανάνες, ακτινίδια και αχλάδια. Ένα χωριστό πιάτο με τα ίδια φρούτα είχε μπροστά του ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών.

Οι τροϊκανοί κοίταζαν την πιατέλα, αλλά δεν έπαιρναν φρούτα, γράφει σήμερα ο Μικροπολιτικός στα Νέα. Κάποια στιγμή, ο Πολ Τόμσεν ρώτησε τον κ. Στουρνάρα: «Σε εσάς έβαλαν χωριστό πιάτο, ενώ σε εμάς την πιατέλα; Είναι ασφαλές να φάμε;».

Για να μη νιώθει... αγωνία πως θα τον δηλητηριάσουν ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην τρόικα, ο Γιάννης Στουρνάρας πήρε φρούτα από την πιατέλα κι έφαγε.

Και μετά, οι τροϊκανοί «τσάκισαν» τα φρούτα!

Η... «παραξενιά», συνεχίζει το δημοσίευμα, δεν είναι καινούργια. Οι εκπρόσωποι της τρόικας τρώνε μόνο στο Χίλτον, όπου μένουν όποτε έρχονται στην Ελλάδα ή σε μέρη όπου βλέπουν τι... μπαίνει στο πιάτο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου