Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

20 μαυροντυμένοι έκαναν γυαλιά καρφιά την εισπρακτική εταιρεία των γιών του Σιούφα κατηγορώντας τους ότι πίνουν το αίμα του κόσμου....

(Μα έχουν οι γιοί του Σιούφα εισπρακτική;;;; Είναι νόμιμο και ηθικό αυτό τώρα;;;;)
Εισβολή 20 `μαυροντυμένων` στα γραφεία των γιων του πρώην υπουργού Σιούφα - Τα έσπασαν όλα με πέτρες και ξύλα


 Λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα μία ομάδα περίπου 20 ατόμων φορώντας μαύρα ρούχα και έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έφτασαν έξω από τα γραφεία του δικηγορικού γραφείου των υιών του πρώην υπουργού,  Σιούφα και άρχισαν την επίθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες πέταξαν πέτρες και ξύλα και έσπασαν τα τζάμια των γραφείων, ενώ δεν έμειναν μόνο σε αυτό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εισέβαλαν και μέσα στα γραφεία την ώρα που λειτουργούσαν.


ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Ακόμα και μέσα στα γραφεία οι δράστες προκάλεσαν υλικές ζημιές, ενώ δεν υπάρχει καμία μαρτυρία για τον τραυματισμό υπαλλήλου των γραφείων των αδελφών Σιούφα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τον τόπο, οι δράστες πέταξαν και χαρτιά τα οποία έγραφαν "πίνετε το αίμα του λαού".
Τα γραφεία βρίσκονται στην οδό 25ης Μαρτίου 7 στην περιοχή του Ταύρου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δικηγορικά γραφεία των υιών Σιούφα έχουν βρεθεί στο επίκεντρο πολλών ρεπορτάζ, τα οποία αναφέρουν πως πίσω από αυτή την εταιρεία υπάρχει μία εισπρακτική εταιρεία με συνεργασίες με πολλές τράπεζες.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα οι δράστες εισέβαλαν στο ισόγειο χώρο της εταιρείας και άρχισαν να σπάνε τις τζαμαρίες. Τότε σήμανε συναγερμός στην εταιρεία και δόθηκε η εντολή στους υπαλλήλους να απομακρυνθούν από τα παράθυρα σε κάθε όροφο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως σε κάθε όροφο οι υπάλληλοι κλείδωσαν τις θωρακισμένες πόρτες, έτσι ώστε να είναι ασφαλείς.
πηγή: newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου