Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

Τα ΜΑΤ στην Ιταλία έβγαλαν τα κράνη και αγκάλιασαν τους διαδηλωτές

Τις τελευταίες ημέρες στην Ιταλία διαδηλώνουν σε διάφορες πόλεις της χώρας οδηγοί φορτηγών, έμποροι και βιοτέχνες κατά της αύξησης της φορολογίας. Τη Δευτέρα μια μικρή μερίδα αστυνομικών, όπως γράφουν τα Νέα, έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Πόρτα Σούζα, αποφάσισαν να βγάλουν τα κράνη τους και να αγκαλιάσουν τους διαδηλωτές που βρίσκονταν απέναντί τους σε ένδειξη αλληλεγγύης.

 Η ηγεσία της ιταλικής αστυνομίας, έσπευσε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, υποστηρίζοντας ότι η βάρδια των εν λόγω αστυνομικών είχε λήξει και για αυτό έβγαλαν τα κράνη τους. Ωστόσο αυτή η εκδοχή διαψεύστηκε κατηγορηματικά από το σωματείο των αστυνομικών. 

Το συνδικάτων των αστυνομικών της Ιταλίας, το Siulp, τάχθηκε σήμερα ανοιχτά στο πλευρό των συνδικαλιστικών οργανώσεων που απεργούν τα τελευταία 24ωρα τονίζοντας ότι "συμμερίζεται πλήρως του λόγους των κινητοποιήσεων". "Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και συμμεριζόμαστε πλήρως τους λόγους που οδήγησαν στις διαμαρτυρίες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Στηρίζουμε την διαμαρτυρία των πολιτών που ζητούν να σταματήσει άμεσα ο στραγγαλισμός και η εκμετάλλευση των ιταλικών οικογενειών», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το συνδικάτο των αστυνομικών. 

Η αυριανή μέρα, Τετάρτη, είναι πολύ κρίσιμη καθώς η κυβέρνηση Λέτα ζητά ψήφο εμπιστοσύνης και έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις στο κέντρο της Ρώμης. 

lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου