Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτη ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ (της αντιφασιστικής κίνησης του Κωνσταντίνου) για την διπλή δολοφονία των νεαρών στο Νέο Ηράκλειο

 

kwnstantinou-keerfa


Μια προκλητική ανακοίνωση του Π.Κωνσταντίνου και της ΚΕΕΡΦΑ(η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Φασισμό και τη Ρατσιστική Απειλή»)που αντί να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους και να καταδικάσουν την δολοφονική επίθεση απ΄όπου κι αν προέρχεται,κάνουν λόγο για προπαγάνδα της κυβέρνησης και των ΜΜΕ υπέρ της Χρυσής Αυγής!
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ:
“Καταδικάζουμε τις προσπάθειες της κυβέρνησης και των ΜΜΕ να αξιοποιήσουν την ένοπλη επίθεση έξω από τα Γραφεία της Χρυσής Αυγής που άφησε πίσω της δύο νεκρούς.
Τρέχουν να το χρεώσουν «στο άλλο άκρο» πριν υπάρξει οποιαδήποτε ανάληψη ευθύνης ή διευκρίνηση αν προκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή οτιδήποτε άλλο.
Το αντιφασιστικό και το εργατικό κίνημα έχουν την δύναμη να βάλουν φραγμό στα σχέδια της κυβέρνησης και των φίλων της να πισωγυρίσουν τις μαχητικές διεκδικήσεις για το ξήλωμα της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής και των άθλιων πολιτικών του Μνημονίου.
Δεν ξεχνάμε ότι οι νεοναζί δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν, έστειλαν τα τάγματα εφόδου στις γειτονιές με μαχαίρια και ρόπαλα κατά μεταναστών, αριστερών, καλλιτεχνών, Ρομά. Δεν ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά και ο Δένδιας τους έδωσαν την κάλυψη.
Το αντιφασιστικό κίνημα δεν θα κάνει βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις του.
Η Γενική Απεργία στις 6 Νοέμβρη είναι η άμεση απάντηση μας στα σχέδια υπονόμευσης και στοχοποίησης των μαζικών αγώνων. Και οι διαδηλώσεις των σαράντα χρόνων της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στις 17 Νοέμβρη είναι η συνέχεια. Χτίσαμε ένα μαζικό κίνημα που δρα στο φως της μέρας και έτσι απομονώσαμε την συμμορία της Χρυσής Αυγής. Έτσι θα συνεχίσουμε!”
Ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ
Πηγή

(agiovasilema: Αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν την άλλη όψη του φασισμού. Εκτός από τον αδικοχαμένο Παύλο Φύσσα, μόνο ο Σαχζάτ Λουκμάν έπεσε νεκρός και μόνο η δική του ύπαρξη είχε αξία. Όλοι οι Έλληνες που έχουν δολοφονηθεί από τους προστατευόμενούς τους λαθροεποίκους δεν είχαν ψυχή. Όσο για τα 2 μέλη της ΧΑ, δεν τους συγκινεί ούτε καν το νεαρό της ηλικίας, δεν χαλαλίζουν ούτε λίγο μελάνι για δαύτους. Αυτή είναι η ''δημοκρατία'' την οποία ευαγγελίζονται.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου