Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

Η αστυνομία έδωσε φωτογραφία του εκτελεστή που "γάζωσε" τους δύο νεαρούς έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής

 (agiovasilema:Η φωτογραφία είναι στην ουσία μια  θολή εικόνα κακής ανάλυσης, αλλά ενδεχομένως η αστυνομία να ευελπιστεί πως από τον σωματότυπο του δολοφόνου θα προκύψουν  νέες πληροφορίες. Μακάρι και το ευχόμαστε όλοι.)

Φωτογραφία ντοκουμέντο από τον εκτελεστή που `γάζωσε` τους δύο νεαρούς έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ

Η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία σε μία προσπάθεια να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για την εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο νεαρών παιδιών-μελών της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο, έδωσε στη δημοσιότητα 5 φωτογραφίες που απεικονίζουν τον εκτελεστή.

Ειδικότερα, πρόκειται για άνδρα αδύνατο, ύψους 1.70 με 1.75 μ., που φορούσε τζιν παντελόνι, σκούρου μπλε χρώματος, λευκά υποδήματα, μαύρο σακίδιο στην πλάτη και καπέλο τύπου τζόκεϊ ή κράνος μοτοσικλετιστή λευκού χρώματος.
Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική τόσο ο εκτελεστής όσο και ο συνεργός του, φέρονται να φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα. Οι φωτογραφίες αυτές είναι την ώρα που ο εκτελεστής πλησιάζει τα θύματα πυροβολώντας και όταν φεύγει.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ

Την ίδια ώρα, η μοτοσικλέτα είναι μάρκας HONDA , μοντέλου Africa Twin , λευκού-μαύρου χρώματος, έφερε στο λευκό μέρος της σχέδια ερυθρού-μπλε χρώματος και βρέθηκε πεταμένη μέσα στο ρέμα της Χελιδονούς, περίπου σε διακόσια (200) μέτρα απόσταση από τη συμβολή αυτής με την οδό Δεκελείας, στην Κηφισιά Αττικής.

Η μοτοσικλέτα δεν έφερε κρατική πινακίδα κυκλοφορίας, ούτε και πρόσθετους αποθηκευτικούς χώρους (μπαγκαζιέρες).

Στο σημείο του ντεπόζιτου έφερε προσαρμοσμένη δερμάτινη επένδυση μπεζ χρώματος, με σχέδια ακαθόριστου σχήματος, ερυθρού-μπλε χρώματος, ενώ στον ανεμοθώρακά της έφερε την έντυπη ένδειξη «46» (είναι ο αριθμός που έφερε ο Βαλεντίνο Ρόσι).

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), πρόκειται για την υπ’ αριθμ. ΖΥΧ-668 δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία αφαιρέθηκε πρώτες πρωινές ώρες της 28 Ιουνίου 2013 από την περιοχή της Καλλιθέας Αττικής.

ΦΩΤΟ από την ΕΛ.ΑΣ
ΦΩΤΟ από την ΕΛ.ΑΣΠαρακαλείται εάν κάποιος πολίτης αντιλήφθηκε ή είδε την προαναφερόμενη μοτοσικλέτα, είτε κατά τον χρόνο που έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, είτε σε προγενέστερο χρόνο, τόσο σταθμευμένη σε οδό ή σε χώρο στάθμευσης, όσο και εν κινήσει ή κατά τη διαφυγή των δραστών και ιδιαίτερα ιδιοκτήτες και υπάλληλοι πρατηρίων υγρών καυσίμων, τα οποία ενδεχομένως επισκέφτηκε για ανεφοδιασμό, να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σημειώνεται ότι η πινακίδα κυκλοφορίας της μοτοσικλέτας, που εμφανίζεται σε κάποιες από τις φωτογραφίες, που δίνονται στη δημοσιότητα, αποτελεί απεικόνιση, προς υποβοήθηση των πολιτών, οι οποίοι τυχόν είδαν την μοτοσικλέτα, είτε κατά τον χρόνο που έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, είτε σε προγενέστερο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου