Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

Ετοιμάζονται να απαγορεύσουν τη χρήση ....σόμπας και τζακιού!!!!(Τι δεν καταλαβαίνεις Έλληνα;;;)

 

 

Οι πληροφορίες λένε ότι θα βγαίνει απαγορευτικό για τζάκια και ξυλόσομπες ανά περιοχή και ανάλογα με τη συγκέντρωση επικίνδυνων σωματιδίων στην ατμόσφαιρα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελευθεροτυπία” τα μέτρα περιλαμβάνονται σε σχέδιο ΚΥΑ με τον τίτλο: βραχυπρόθεσμα σχέδια δράσης για την αντιμετώπιση ατμοσφαιρικής ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια”.
Το σχέδιο περιλαμβάνει ένα στάδιο προειδοποίησης, όταν οι συγκεντρώσεις που εντοπίζονται είναι από 100 ως 150 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο αέρα. Στο στάδιο αυτό θα υπάρχει προτροπή προς τους πολίτες να περιορίσουν τη χρήση.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Στο δεύτερο στάδιο όμως και όταν οι συγκεντρώσεις μικροσωματιδίων ξεπερνούν τα 150 μικρογραμμάρια εξετάζεται η επιβολή απαγόρευσης.
Εδώ βέβαια ξεκινούν και τα ερωτήματα.
Ποιος και πως θα επιβάλλει το μέτρο;
Θα υπάρχουν... περιπολίες από ειδικά συνεργία;
Θα γίνονται “εισβολές” σε διαμερίσματα για να διαπιστωθεί εάν είναι το τζάκι ή η σόμπα αναμμένη καθώς σε μια πολυκατοικία είναι δύσκολο να διαπιστωθεί ποιος καίει και ποιος όχι;
Όσο και αν ακούγεται απίθανο η απαγόρευση (άσχετα με ποιον τρόπο) συζητείται (!) δημιουργώντας ήδη και τα πρώτα ανέκδοτα για ειδική άδεια από την τρόικα για προσλήψεις αναρριχητών στο Δημόσιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου