Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΝΤΕΠΥΣ ΓΚΟΛΕΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ MEGA: "MEGAS ΕΙΣΑΙ NITRO ΜΟΥ''....

 


golema
Η γνωστή τηλεκριτικός σχολίασε την νέα μεταγραφική κίνηση του Π. Κωστόπουλου στο Mega γράφοντας ένα κείμενο στην προσωπική της σελίδα στο facebook.
Διαβάστε το καυστικό κείμενο της Ντέπυς Γκολεμά :
"Megas εισαι NITRO μου....
Μπορεί να είναι απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Από όλη την εγχώρια τηλεοπτική παραγωγή προσώπων το mega «εξασφάλισε» για το πρωινό του, τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Ευγενία Μανωλίδου!
Θα μπορούσαμε να σκάσουμε στα γέλια, αν δεν θυμόμαστε ότι δίνεται βήμα 3ωρο καθημερινό, στον άνθρωπο που ουσιαστικά κατέστρεψε μια η και 2 γενιές δημοσιογράφων, που έστησε μια αυτοκρατορία χάρτινη και χωρίς καμία αξία, τη γκρέμισε και άφησε απλήρωτους και στο δρόμο εκατοντάδες συναδέλφους, που δημιούργησε ως πρότυπα όλα τα – συγνώμη- 'ξέκωλα' της επικράτειας, που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά, κινέζικα και άλλες γλώσσες, που, που, που.... και που εν τέλει χάρις στο σύστημα οχι μόνο γλύτωσε τα σπίτια του, αλλά κατάφερε να πάρει κι πρωινή εκπομπή, έχοντας στο πλάι του την Ευγενία Μανωλίδου! Ναι είναι απίστευτο, αλλά παράλληλα είναι και δείγμα οτι αυτό το βαρέλι δεν έχει πάτο! Ντροπή σου mega mou, αλλά που να τη βρεις και πως να σε αγγίξει...."
Πηγή: apokalipseto.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου