Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2013

Θα απαγάγουν και θα σφάξουν την κόρη του Ομπάμα; Σιγά το πράγμα!

 
Obama_fam

Εξαρχής ζητώ συγγνώμη για τον προκλητικό τίτλο αλλά αν σκεφθεί κανείς ότι ο αμερικανός πρόεδρος είναι έτοιμος να τινάξει τον πλανήτη στον αέρα υπερασπιζόμενος χασάπηδες που απαγάγουν, βιάζουν, ακρωτηριάζουν, αποκεφαλίζουν και σφάζουν αθώους ανθρώπους, τότε δεν καθίσταται όμοιος με αυτούς;
του Στρατή Μαζίδη
stratisΉ μήπως οι έξυπνοι πύραυλοί του θα πλήξουν μόνο τα χημικά; Ή πάλι μήπως δεν έχει γεμίσει η διαδικτυακή κοινότητα με άρθρα από τις φρικαλεότητες και τους βιασμούς των αμερικανών όπου επενέβησαν για να επιβάλλουν την…ειρήνη;
Άρα με αυτά τα δεδομένα, είναι πιθανό, κάποιοι; λίγοι; πολλοί; να πουν “σιγά το πράγμα”. Αυτό που ετοιμάζεται να κάνει αλλά και αυτό που επικροτεί, κινδυνεύει να το υποστεί κι ο ίδιος.
Η αλήθεια είναι ότι η σχετική είδηση αν αληθεύει με το
... χρονικό προσδιορισμό των 21 ωρών για την αρπαγή μιας από τις κόρες του προέδρου και οι υπόλοιπες τρομοκρατικές απειλές δημιουργούν μια ιδιαίτερα ανησυχητική αίσθηση.
Άλλωστε οι ΗΠΑ έχει αποδειχθεί πόσο διάτρυτες είναι παρά τα διαρκώς επιπλέον λαμβανόμενα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουν.
Τι κι αν τα επίπεδα ασφαλείας ανέβηκαν τρομακτικά μετά την 11η Σεπτεμβρίου του 2011; Πριν λίγους μήνες οι βομβίτσες στη Βοστώνη έσκαγαν για πλάκα και έτρεχαν όλοι πανικόβλητοι μη ξέροντας από που να φυλαχθούν. Η κυβέρνηση τους έκλεισε στα σπίτια τους σε μια πρωτοφανή δικτατορική απόφαση για τρεις ημέρες ενώ επικρατούσε το χάος.
Δε γνωρίζω αν πράγματι κινδυνεύουν οι κόρες του κου Ομπάμα ή η παγκόσμια τάξη υπό την έννοια να περπατά ο κόσμος ασφαλής στους δρόμους, αλλά το σίγουρο είναι ένα.
Το καλύτερο μέτρο προστασίας είναι να μη φυτρώνεις εκεί που δε σε σπέρνουν, να μην προκαλείς τσαμπουκάδες σκορπώντας το θάνατο και δημιουργώντας προηγούμενα.
Αυτό εξασφαλίζει την ασφάλεια.
freepen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου