Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

Der Spiegel για την φοράδα τη Μέρκελ: Είναι αυταρχική, αλαζονική και θυμίζει την Ελισάβετ.

 


merkel-stema
Σε ένα επικριτικό του άρθρο προς την καγκελάριο της Γερμανίας το περιοδικό «Der Spiegel» παρομοιάζει την Άνγκελα Μέρκελ με τη βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ.
Μάλιστα, το περιοδικό απεικονίζει στο εξώφυλλό του τη Μέρκελ ως αυτοκράτειρα, ενώ στο άρθρο του γίνονται αναφορές για αυταρχισμό και αλαζονεία της καγκελαρίου που «αποφεύγει τα καυτά ζητήματα για το μέλλον της Ευρώπης και την Ελλάδα».
Το άρθρο συμπληρώνει: «Μόλις βρεθεί στη σκηνή, ρίχνει στο κοινό μία ματιά για να δει αν την παρακολουθούν και αναζητώντας αριστεριστές που πιθανόν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Μετά υψώνει το χέρι χαιρετίζοντας, μία χειρονομία που θυμίζει τη βασίλισσα της Αγγλίας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου