Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Όργιο φοροδιαφυγής στις συναλλαγές «χαρτζιλικιού» μεταξύ γονέων και παιδιών.Γρήγορα εσείς εκεί στην κυβέρνηση, βιαστείτε!!!!

 

GIANNIS-STOURNARAS


«Σύμφωνα με τις στατιστικές υπολογίζονται σε 2.000.000 τα άτομα ηλικίας 6-25 ετών, τα οποία δεν έχουν εισόδημα. Κατά μέτριους υπολογισμούς, οι γονείς τους δίνουν χαρτζιλίκι κατά μέσο όρο 100-150 Ευρώ τον μήνα, συνολικά 3 δις Ευρώ ετησίως.
Πρόκειται για κλασσικό φαινόμενο αδήλωτων συναλλαγών, που διαφεύγουν της φορολόγησης.
Μπορούμε να το ανεχθούμε;»
Κύριοι του οικονομικού επιτελείου εκτός από τα στρώματα πρέπει να προχωρήσετε πιο αποφασιστικά.
Υπάρχει παντού μαύρο χρήμα: Στα χαρτζιλίκια των παιδιών . Στα δανεικά μεταξύ φίλων για την επιβίωση . Στα κεράσματα ποτών & σφηνακίων (ειδικά τώρα το καλοκαίρι) όπου έχουμε τεράστια φοροδιαφυγή και αθέμιτο πλουτισμό από νεαρές κορασίδες.
Η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει αποφασιστικά. Η νομιμότητα πρέπει να νικήσει....
πηγη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου