Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

2 από τις ληστείες της μέρας, με κακοποίηση των θυμάτων.

 


Η πρώτη περίπτωση αφορά σε ληστεία που  σημειώθηκε στη Ζαχάρω τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Τρεις άγνωστοι φορώντας κουκούλες εισέβαλαν σε οικία ακινητοποιώντας μάνα και κόρη, οι οποίες βρίσκονταν εντός και αντιλήφθηκαν την ύπαρξη των ληστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, οι ληστές άσκησαν σωματική βία στη μητέρα και αφού βρήκαν και άρπαξαν το ποσό των 800 ευρώ καθώς και κοσμήματα, έφυγαν με τη λεία τους.
Παρά το σοκ της ληστείας, οι δύο γυναίκες ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.


 Και η δεύτερη περίπτωση είναι η άγρια κακοποίηση ενός ανάπηρου 78χρονου στην Κορινθία. Τον άνθρωπο τον βασάνιζαν επί ώρες και στο τέλος τον έκαψαν προκειμένου να τους αποκαλύψει αν και πού είχε χρήματα...
Δεν χωράει ανθρώπου νους την αγριότητα των τεσσάρων αγνώστων που εισέβαλαν στο σπίτι ενός 78χρονου Ελληνοαυστραλού με σκοπό να τον ληστέψουν.

Οι δράστες δε δίστασαν να πυρπολήσουν ζωντανό τον άτυχο γέροντα στο αναπηρικό του καροτσάκι.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία συγγενούς του θύματος που μίλησε στο δελτίο του Alpha, οι ληστές έδεσαν τον ηλικιωμένο, του έριχναν βενζίνη και του έβαζαν φωτιά επί τρεις ώρες...!

Ο ηλικιωμένος αν και έδωσε στους δράστες 4 χιλιάδες ευρώ δεν κατάφερε να γλιτώσει τα φρικτά βασανιστήρια αφού εκείνοι ζητούσαν περισσότερα.

Στα απάνθρωπα βασανιστήρια τους οι δράστες χρησιμοποίησαν μια κουβέρτα για να... σβήνουν κάθε τόσο το θύμα τους!

Όταν τελείωσε η βενζίνη οι ληστές χρησιμοποίησαν οινόπνευμα για να βάλουν και πάλι φωτιά στον άτυχο γέροντα που ούρλιαζε εκλιπαρώντας για βοήθεια.

Τις κραυγές του 78χρονου άκουσαν οι γείτονες που ειδοποίησαν τις αρχές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το μοναδικό περιπολικό εκείνη την ώρα βρισκόταν σε άλλο περιστατικό.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου με εγκαύματα β' βαθμού στο 90% του σώματος του.

Οι συγγενείς του κάνουν έκκληση να μεταφερθεί σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου