Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Γκάφα με το on air μπενελίκι του Σαμαρά: ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!!! , έλεγε στον εαυτό του.. (Εμείς, τι να προσθέσουμε μπροστά σε τόση αυτογνωσία;)

 


samaras-xespasma
Η δήλωση του  Σαμαρά ξεκίνησε και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο πρωθυπουργός έκανε ένα σαρδάμ... Τότε διέκοψε, ζήτησε να αρχίσει από την αρχή και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το "κάδρο" λέγοντας.... "γαμώ το κεφάλι μου, μαλάκα"!
Το ξέσπασμα αυτό όμως, φαίνεται πως δεν έγινε αντιληπτό από τηλεοπτικούς σταθμούς, λόγω πίεσης προφανώς να "φύγει" γρήγορα η δήλωση.
Στη βιασύνη τους να "παίξουν" άμεσα οι δηλώσεις τα κανάλια δεν είδαν την κασέτα, αλλά "έριξαν" στον αέρα τη δήλωση χωρίς επεξεργασία και έτσι το σαρδάμ και το ξέσπασμα πέρασαν και ακούστηκαν από χιλιάδες τηλεθεατές προκαλώντας γέλια μέχρι δακρύων με την αυτογνωσία του Πρωθυπουργού...
Δείτε το απολαυστικό βίντεο:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου