Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Δήλωση απάντηση της Σ. Σακοράφα στο Σ. Κεδίκογλου

17/07/2013
 
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΦΙΑΣ ΣΑΚΟΡΑΦΑ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ
Αθήνα, 17.07.2013
΄΄Ο Σίμος Κεδίκογλου ζήτησε την αποπομπή μου από το ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!
Βρίσκεται σε λάθος εποχή ο κ. Κεδίκογλου.
Τελείωσαν οι εποχές των προγραφών και των εκτοπίσεων αυτών που σκέφτονται διαφορετικά από την εξουσία.
Ο ίδιος βέβαια και η κυβέρνησή του αποδεικνύουν καθημερινά, ακόμη και μετά την παγκόσμια κατακραυγή για το πραξικόπημά τους στην ΕΡΤ, ότι δε θέλουν και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το πολίτευμα το οποίο υπηρετούν είναι η δημοκρατία.
Στις δημοκρατίες λοιπόν η αποπομπή κάποιου από τον πολιτικό βίο αποφασίζεται από τον ίδιο το λαό. Αυτό είναι γνωστό από την εποχή του Θουκυδίδη ακόμη : ΄΄ Το εναντιούμενον τω δυναστεύοντι δήμος ωνόμασται΄΄, αυτό που εναντιώνεται στο δυνάστη, κύριε Κεδίκογλου, ονομάζεται λαός ή στην πιο σύγχρονη εκδοχή εχθρός λαός, κύριοι της κυβέρνησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου