Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013

Βίκυ Σταμάτη: Το μονόκλινο δωμάτιο στον Άγιο Σάββα και η κακή ψυχολογία μετά την επέμβαση.( Το κλίμα της αποφυλάκισης οργανώνεται μεθοδικά...)


Σε ένα μονόκλινο δωμάτιο στην απομονωμένη πτέρυγα Κ5 τουνοσοκομείου Άγιος Σάββας, μόλις ένα τετράγωνο μακριά από το Εφετείο όπου δικάζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες η Βίκυ Σταμάτη.


 
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου εισήχθη στο νοσοκομείο στις 25 Ιουνίου και υπεβλήθη σε αφαίρεση όζων από το στήθος της.

Ο θάλαμος στον οποίο νοσηλεύεται βρίσκεται στον 4ο όροφο του νοσοκομείου αλλά δεν είναι ένα δωμάτιο στο θάλαμο Πλαστικής Χειρουργικής, αλλά ένα μονόκλινο στο κτίριο Κ5.
Μπήκε στο νοσοκομείο στις 25 Ιουνίου για επέμβαση στους μαστούς
Επί 24ωρου βάσης φρουρείται ενώ οι αρμόδιοι επέλεξαν να
....
τη μεταφέρουν εκεί γιατί το δωμάτιο είναι απομονωμένο σε σχέση με τους άλλους, πολυσύχναστους θαλάμους, γράφει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα της Κυριακής.

Ο Άγιος Σάββας βρίσκεται μόλις ένα οικοδομικό τετράγωνο μακριά από το Εφετείο, όπου δικάζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος και σύμφωνα με την εφημερίδα, η Βίκυ Σταμάτη ενημερώνεται από συγγενείς και δικηγόρους για όσα γίνονται στη δίκη αλλά και όσα γράφονται για εκείνη και την κατάσταση της υγείας της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Star ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας, η Βίκυ Σταμάτη «είναι σε πολύ άσχημη -από πλευράς ιατρικής αντιμετωπίσεως- κατάσταση. Σήμερα έκανε μετάγγιση αίματος, δημιουργήθηκε μια επιπλοκή και υπάρχει δυστυχώς θολό τοπίο, το οποίο προσπαθούν οι γιατροί να αντιμετωπίσουν».

Η ψυχολογική της κατάσταση είναι κάκιστη σύμφωνα με τον συνήγορό της, Αλέξη Κούγια
Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, υποβλήθηκε σε αφαίρεση όζων, οι οποίοι ήταν καλοήθεις.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι αλλοιώσεις και όζοι στο στήθος της Βίκυς Σταμάτη μαρτυρούσαν επί μακρόν χρήση αμφιλεγόμενων ή και απαγορευμένων από τον ΕΟΦ ουσιών για την τόνωση και την αύξηση του στήθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου