Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ!

 


pagalos-autokinito
Ανερυθρίαστα ο Νίκος Δένδιας, διαβίβασε το σχετικό έγγραφο στη Βουλή, μετά από ερώτηση βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Συγκεκριμένα, τους 460 φτάνουν οι αστυνομικοί που έχουν αποδεσμευθεί, από τον Αύγουστο του 2012 έως σήμερα, από την προστασία προσώπων, σύμφωνα με το έγγραφο του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Ο κ. Δένδιας τόνισε ότι εκκρεμούν προς εξέταση από τις αρμόδιες επιτροπές και άλλες περιπτώσεις αποδέσμευσης αστυνομικών, που έχουν διατεθεί για την προσωπική ασφάλεια πολιτικών και λοιπών προσώπων.
Το έγγραφο διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλου, για τα «προνόμια σε επίπεδο φύλαξης και μετακινήσεων που απολαμβάνει από το ελληνικό κράτος» ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος.
Στην ερώτησή του, ο βουλευτής ανέφερε ότι «ο κ. Πάγκαλος διαθέτει τέσσερις αποσπασμένους αστυνομικούς για τη φύλαξή του, όλα τα έξοδα των μετακινήσεων του από την οικία του στο Λαγονήσι μέχρι το κέντρο των Αθηνών και αντίστροφα καλύπτονται από το ελληνικό δημόσιο» ενώ για τις μετακινήσεις του «διατίθενται δύο υπηρεσιακά αυτοκίνητα της ΕΛΑΣ»...
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου