Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΑΛΕΠΙΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ - ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥ



XALEPIOY
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του makeleio, από πηγές του Υπ. Εξωτερικών, τόσο ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Υπ. Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος έχουν μιλήσει με τον Πατριάρχη Αντιοχείας Ιωάννη για το θέμα, ο οποίος μάλιστα είναι και αδερφός του απαχθέντα μητροπολίτη. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες τα ίχνη του μητροπολίτη χάνονται όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε περνούσε από τα σύνορα από τη Τουρκία προς τη Συρία. Έχουν ενημερωθεί όλες οι πρεσβείες των γύρω περιοχών, ενώ αύριο κατά σύμπτωση ο κ. Αβραμόπουλος αναμένεται να συναντηθεί με τον Τζον Κέρι προκειμένου μεταξύ άλλων να συζητηθεί και το θέμα της Συρίας.
Την ίδια ώρα πηγές αναφέρουν πως η κατάσταση είναι ιδιαίτερα ανησυχητική ενώ υπάρχουν παράλληλα φόβοι για το αν είναι ή όχι εν ζωή ο Μητροπολίτης Χαλεπίου Παύλος ή αν υπάρχει στην περιοχή επιδρομή ισλαμοφασιστών και έχουν σκοτώσει και τον ίδιο, όπως έγινε με τον οδηγό και τον διάκονό του.

(agiovasilema: Το υπουργείο εξωτερικών θα βγάλει καμιά καταδικαστική για τους ισλαμοφασίστες, ανακοίνωση, ή περιμένει την άδεια των Γερμαναράδων? Άμα όμως είχε σκοτωθεί κανένας ιμάμης, θα έτρεχε όλος ο θίασος να συμπαρασταθεί και να κλάψει...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου