Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ;;;;;

 


maolada-anakritis

(agiovasilema: Το άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση και ως ιστολόγιο διατηρούμε επιφυλάξεις γύρω από το θέμα της αλβανικής καταγωγής των δραστών, όχι γιατί δεν έχουμε ικανούς τους Αλβανούς να κάνουν τα μεγαλύτερα αίσχη, αλλά γιατί με τόση λάσπη που έχουμε δεχθεί ως χώρα εξαιτίας αυτών των τύπων, κάποιος θα είχε ήδη ανακαλύψει την αλβανική καταγωγή τους...)

Δημοσιοποίησαν τα ονόματα του ιδιοκτήτη της Εταιρίας παραγωγής και συσκευασίας φράουλας του Νίκου Βαγγελάτου που προφυλακίστηκε και των υιών του Μάκη και Σταύρου που δεν προφυλακίστηκαν αλλά τα ονόματα των επιστατών πιστολέρο που προφυλακίστηκαν μαζί με τον Νίκο Βαγγελάτο δεν τολμούν να τα δημοσιεύσουν!!! Τι διάολο, δεν έκανε σε κανέναν εντύπωση αυτό και η περίεργη παράληψη της δημοσιοποίησης των ονομάτων των επιστατών;
Ο λόγος είναι προφανής. Οι επιστάτες και τουλάχιστον οι δύο από τους τρεις είναι αλλοδαποί και όπως ακούγεται αλβανικής καταγωγής.
Μόνο στο δελτίο ειδήσεων του ΑΡΤ αναφέρθηκε πως οι επιστάτες που πυροβόλησαν ήταν αλλοδαποί. Δεν τολμούν τα ΜΜΕ να πούνε τα ονόματα και την εθνικότητα των πιστολέρος για προφανείς λόγους. Θα τους χαλάσει η ξενολαγνική τους σούπα βλέπετε και η ανθελληνική τους προπαγάνδα που έφτασε μέχρι του σημείου να καταστρέψουν όλη την παραγωγή όλων των παραγωγών φράουλας στην περιοχή με ένα γελοίο εμπάργκο που έφτασε μέχρι το εξωτερικό λες και φταίνε όλοι οι παραγωγοί φράουλας όχι μόνο στην Μανωλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα λες και οι φράουλες από την Τουρκία την Ιταλία και την Ισπανία παράγονται χωρίς εκμετάλλευση λαθρομεταναστών!!!!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου