Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

Πάνος Καμμένος: Αν τολμάει ο Στουρνάρας ας φέρει το φορολογικό για τα ακίνητα στη Βουλή

 

«Αν τολμάει ο Στουρνάρας ας φέρει το φορολογικό για τα ακίνητα στη Βουλή…Προσπαθούν να πάρουν το κεραμίδι από τον Έλληνα πολίτη και να τον κάνουν ενοικιαστή, προς όφελος των τραπεζών. Πάνε να καταργήσουν την ιδιωτική περιουσία, κανείς δεν μπορεί να πληρώσει όλα αυτά», είπε στον Αlpha 989 ο Πάνος Καμμένος, για τον φόρο στα ακίνητα, κάνοντας λόγο για τραπεζοκρατία, που έχει να κάνει με την πολιτική – Στουρνάρα και Σημίτη. «Το λάθος του Σαμαρά έχει οδηγήσει στον κίνδυνο απώλειας ακόμα και των ακινήτων, μιλάμε για εγκλήματα, ακύρωση τώρα του μνημονίου» πρόσθεσε ο κος Καμμένος.
Κατηγόρησε τον κ. Πρωθυπουργό ότι διατηρεί στη θέση του τον επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, παρά την άσκηση δίωξης σε βάρος του για κακούργημα.
Για τις εξελίξεις στην Προανακριτική ο πρόεδρος των Αν.Ελ., είπε ότι «προκύπτουν θέματα πολύ σοβαρά, από την πρώτη στιγμή της αφίξεως της λίστας Λαγκαρντ ήταν εις γνώσιν του Παπανδρέου». «Θα έπρεπε να έχει παραπεμφθεί ήδη ο Παπανδρέου» είπε χαρακτηριστικά.
....
Κατήγγειλε επίσης ότι «βλέπουμε ότι οι λειτουργίες της βουλής αρχίζουν να μειώνονται, ο Πρωθυπουργός δεν απαντάει σε ερωτήσεις πολιτικών αρχηγών».
Για τις δηλώσεις του καθηγητή Σπύρου Πολλάλη χθες στον Α989 για το αεροδρόμιο του Ελληνικού ο κος Καμμένος υποστήριξε ότι «το Ελληνικό δεν είναι απλώς φιλέτο. Εγώ ο ίδιος θα πάρω την εκπομπή με αυτά που είπε ο Πολλάλης περί Ελληνικού και θα την πάω στη Βουλή».
Για την κίνηση πρώην στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχολίασε «δεν έχουμε αρρυθμίες, όποιοι αντέχουν συνεχίζουν μαζί μας και όσοι δεν μπορούν τραβούν το δικό τους δρόμο».
Τέλος, για τη ΧΑ ο κος Καμμένος σχολίασε ότι «η συγκυβέρνηση ήταν που υπουργοποίησε τους καθοδηγητές της Χρυσής Αυγής και τους νομιμοποίησε» σχολίασε στον Α989 ο Πάνος Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου