Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013

Αποκαθήλωσε τον Στουρνάρα, τον αχυράνθρωπο του Σημίτη, μέχρι και ο… Βορίδης!

 


20130131-225920.jpg Το Mega, Ο Κυριάκος αλλά ακόμα και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Βορίδης, διέσυραν τον Στουρνάρα. Ειδικά για τον Βορίδη λόγω της θέσης που κατέχει, το Μαξίμου θα πρέπει να αποφασίσει αν θα κρατήσει τον εκπρόσωπο ή τον υπουργό οικονομικών.
Εδω έρχεται η μεγάλη δικαίωση όλων αυτών που συκοφαντηθηκαν απο την διαπλοκη όταν έκαναν κριτικη στο τοτέμ του Σημίτη.
Είναι Ντροπή να ηγείται του κρισιμότερου υπουργείου ένας άνθρωπος του πλέον σκοτεινού καθεστώτος των τελευταίων δεκαετιών. Ένας άνθρωπος του οποίου οι μεντορες οδεύουν για τον Κορυδαλλό!
Ο άνθρωπος αυτός δεν εξυπηρετεί την Ελλάδα, αλλα αυτο που ανέκαθεν εξυπηρετούσε το σύστημα Σημίτη. Διαβάστε:
Κυνικός, αμετανόητος αλλά και με εμφανή εκνευρισμό , εμφανίστηκε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega, για να δώσει απαντήσεις για το θέμα της φορολογίας των ακινήτων.
Ο κ. Στουρνάρας δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τη λογική με την οποία
...
φορολογείται κάτι που δεν αποφέρει εισόδημα και μάλιστα φορολογείται υπέρμετρα.
Δεν κατάφερε να δώσει απάντηση στο αμείλικτο ερώτημα της υπερφορολόγησης των
ακινήτων που ουσιαστικά αποτελεί δήμευση.
Και όταν στριμώχθηκε κατέφυγε στο ακαταμάχητο επιχείρημα φόροι ή χρεοκοπία.
Ο κ. Στουρνάρας υπολογίζει να εισπράξει 3.5 δις ευρώ από τη φορολογία των ακινήτων.
Ο περίφημος ενιαίος φόρος του απορροφά το χαράτσι Βενιζέλου (που υποτίθεται ότι θα ίσχυε για δύο μόνο χρόνια) και προσθέτει νέους φόρους αφού πλέον οι Έλληνες θα πληρώνουν για αγροτεμάχια και ρεματιές εκτός σχεδίου.
Δηλαδή για ακίνητα που ούτε μπορούν να τα πουλήσουν, ούτε να τα αξιοποιήσουν ούτε να τα καλλιεργούν.
Ο Υπουργός Οικονομικών εγκάλεσε και τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη που το απόγευμα σε ομιλία του στη Βουλή τάχθηκε κατά της υπερφορολόγησης των ακινήτων και τον κάλεσε να διαβάζει τις ανακοινώσεις του.
Ο κ. Στουρνάρας, που δεν ψηφίστηκε από τους Έλληνες πολίτες και διορίστηκε στη θέση του Υπουργού Οικονομικών ή επιβλήθηκε λόγω της εμπιστοσύνης που εμπνέει στο Βερολίνο, δεν κατάφερε να κρύψει τον έκδηλο εκνευρισμό του αν και έπαιζε εντός έδρας.
Πολλά είναι τα σύννεφα που έχουν προστεθεί τελευταία, όπως η έκθεση που προβλέπει ύφεση και για το 2014 αλλά και η παραδοχή του ΔΝΤ για λάθος επιλογές στην πολιτική των μέτρων λιτότητας που υιοθετήθηκαν στην Ελλάδα.
Το βέβαιο είναι ότι με το θέμα του ενιαίου φόρου στα ακίνητα θα αντιμετωπίσει σοβαρές αντιδράσεις. Και οι πιο σοβαρές αντιδράσεις θα προέρχονται από το εσωτερικό της Ν.Δ και θα εκδηλωθούν άμεσα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου