Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Παπαδημούλης: «Ο Κεδίκογλου, ο κυβερνητικός σας εκπρόσωπος ήταν στο Μπράβο Ρούλα» ΒΙΝΤΕΟ

 






Σκληρή κριτική στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου άσκησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Παρακάμπτω τα τελευταία που είπατε, καθότι ανήκουν στην ψυχαγωγική στήλη της εκπομπής» είπε ο Δημήτρης Παπαδημούλης στον Αρη Σπηλιωτόπουλο, όταν ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με την φορολόγηση της περιουσίας.

«Εσείς είναι που έχετε συνηθίσει στην ψυχαγωγία», απάντησε ο κ. Σπηλιωτόπουλος για να λάβει την απάντηση από τον κ. Παπαδημούλη: «Ο δικός σας κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν διασκεδαστής στο Μπράβο Ρούλα».

«Κι εσείς συμμετείχατε με μεγάλη επιτυχία στο Good Morning USA», ανταπάντησε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ας απολαύσουμε το νούμερο ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου