Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Σιδερόφραχτη πόλη η Αθήνα – Σε εξέλιξη οι πορείες ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ




- Βέλγοι μεταλλωρύχοι επικεφαλής της πορείας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
- Προληπτικές προσαγωγές για να αποφευχθούν τα επεισόδια
- Στο Σύνταγμα η πορεία του ΠΑΜΕ
- Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση στις 14/11 προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ
- Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος στο Πεδίο του Άρεως


ΩΡΑ 12:30 Η πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ ξεκινά από το Πεδίο του Άρεως. Επικεφαλής τέθηκαν Βέλγοι μεταλλωρύχοι που ήρθαν στην Αθήνα σε ένδειξη
....
 
συμπαράστασης



ΩΡΑ 12:18 "Η τρικομματική κοινοπραξία, η τρόικα εσωτερικού μας δουλεύει ψιλό γαζί" δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.







Πόλη φρούριο ξανά η Αθήνα, που από νωρίς το πρωί... θωρακίστηκε ενόψει των συλλαλητηρίων που θα γίνουν στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Προσέχουν για να... έχουν οι καταστηματάρχες της Αθήνας
Προσέχουν για να... έχουν οι καταστηματάρχες της Αθήνας

Το ΠΑΜΕ, όπως συνηθίζει, συγκεντρώθηκε στην Ομόνοια κι από εκεί ξεκίνησε η πορεία προς τη Βουλή . ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ συγκεντρώθηκαν στο Πεδίο του Άρεως κι εκεί βρέθηκε και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας, που άλλωστε το συνηθίζει.

Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση στις 14 Νοεμβρίου κατά της λιτότητας, πρωτοστατούντων των χωρών που «γονατίζουν» από τα Μνημόνια προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ.

Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Πεδίο του Άρεως, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, ξεκίνησε στις 11:00. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου