Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

Νεκρός διαδηλωτής!!!! Το άθλιο σύστημα σκοτώνει απροκάλυπτα τους πολίτες!


65χρονος διαδηλωτής νεκρός από ανακοπή. Συνεχίστε να μας ψεκάζετε σαν τις κατσαρίδες, αλήτες......Τι γίνεται κύριε Δένδια? Ευχαριστημένος ο Αντωνάκης  από τις υπηρεσίες σου? Η αφεντικίνα σας η Μέρκελ? 


- Ο άνθρωπος ήταν ανεργος ναυτεργάτης 6 χρόνια χωρίς δουλειά

- Μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό λίγο μετά την λήξη του συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ
- Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στην ζωή

Την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς άφησε, 65χρονος άνεργος ναυτεργάτης 6 χρόνια χωρίς δουλειά που συμμετείχε στην πορεία του ΠΑΜΕ.
Ο γιατρός του Ευαγγελισμού, Ηλίας Σιώρας, είπε ότι ο άνδρας, λίγο μετά την λήξη του συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ αισθάνθηκε δυσφορία για λιποθύμησε. Στις 13.15 μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου παρά τις προσπάθειες, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Στις 13.50 άφησε την τελευταία του πνοή.


Α Λ Η Τ Ε Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου