Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

Βενιζέλος - Κουβέλης: Μπορεί να τους έχασε η πολιτική αλλά τους κέρδισε το ...Θέατρο.Θεατρίνοι της συμφοράς!
 Για τις ανάγκες της παράστασης. Και είναι λογικό αν σκεφθεί ο τηλεθεατής πόσες ώρες, μέρες, μήνες, χρόνια από τη ζωή τους περνάνε έχοντας απέναντί τους μια κάμερα, η οποία διψάει για θεατρινισμούς. Η υποκριτική ως εκ τούτου είναι η πρώτη φύση τους.
Ηλικιωμένος άνθρωπος ο Κουβέλης. Εαν δεν ήταν Έλληνας πολιτικός όφειλες να τον σεβασθείς μόνο για τα άσπρα του μαλλιά και το διεισδυτικό μουστάκι του, σήμα κατατεθέν της άγρυπνης αριστεροσύνης του. Γέλαγε ο Τόμσεν καθώς του μετέφραζαν την δήλωση του Κουβέλη για την  σθεναρή αντίστασή του στα εργασιακά.
-Δεν υπήρξε καμία σύγκρουση, θα μιλήσω τελευταίος...
δήλωνε ο Δανός όπως απεκάλυψε το «Κουρδιστό Πορτοκάλι».
Και πράγματι ο Τόμσεν άφησε τον Κουβέλη να ζήσει τα 5’ λεπτά της δημοσιότητας ως Τσοκολάτας Καρνέισον που έβγαλε τη Λόλα από τη φωτιά. Έκανε το  ίδιο και με τον Βενιζέλο και στο τέλος, ο ίδιος ο Τόμσεν, αφού μας είπε ότι συμφωνήσανε σε όλα πήρε το αεροπλάνο για τις Βρυξέλλες αφήνοντας πίσω τους θεατρίνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου