Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

Πληρώνουμε χρυσάφι τα πρόνομια των...πρώην Κυβερνητικών, ακόμη και έκαναν θητεία ενός μήνα!!!
- Ακόμη και όσοι διετέλεσαν πρωθυπουργοί για ένα μήνα απολαμβάνουν προνόμια...ισοβίως
- Το μάρμαρο πληρώνει ο ελληνικός λαός
- Το πάρτι σπατάλης καλά κρατεί στο δημόσιο/.

Τρελές υπερωρίες για τους οδηγούς του Πικραμμένου, ακόμα και τον ...Αύγουστο!!!

Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο είναι να γίνεις πρωθυπουργός στην Ελλάδα. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί είναι το μόνο επάγγελμα που δε γνωρίζει κρίση.

Ακόμη και εάν κάθισαν στην πρωθυπουργική καρέκλα για έναν μόνο μήνα αποκτούν πρόνομια τα οποία απολαμβάνουν...ισοβίως. Παναγιώτης Πικραμμένος, Λουκάς Παπαδήμος, Ιωάννης Γρίβας, ακόμη και η χήρα του Γ.Ράλλη έχουν οδηγούς που τους πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Την ώρα που πετσοκόβονται διαρκώς μισθοί και συντάξεις, την ώρα που ανεργία καλπάζει, την ώρα που οι νέοι επιστήμονες εγκαταλείπουν τη χώρα αναζητώντας την τύχη τους στο εξωτερικό, την ώρα που ο ελληνικός λαός βυθίζεται στην αναξιοπρέπεια με ευθύνη των
....
πολιτικών που τόσα χρόνια κυβερνούσαν, την ίδια ώρα κάποιοι εξακολουθούν να διατηρούν τα προνόμια που απέκτησαν επειδή έκατσαν για έναν μήνα στην πρωθυπουργική καρέκλα.

Το Newsit αποκαλύπτει κρατικά έγγραφα των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2012  για τους 2 οδηγούς που έχει στη διάθεσή του ο πρώην πρωθυπουργός Πάνος Πικραμμένος και με τα οποία η υπηρεσία που ανήκουν οι οδηγοί ζητά χρηματα για τις υπερωρίες τους.

Κάθε οδηγός πληρώνεται υπερωριακά κάθε μήνα 20 επιπλέον ώρες για ημερήσια απασχόληση, 16 ώρες για νυχτερινή απασχόληση και 16 ώρες για απασχόληση κατά τις Κυριακές και τις αργίες, κάθε μήνα. Λεπτομέρεια που δεν περνά απαρατήρητη, ο Αυγουστος είναι μήνας διακοπών.


To έγγραφο για τις υπερωρίες των 2 οδηγών του πρώην πρωθυπουργού για τον μήνα Ιούλιο
To έγγραφο για τις υπερωρίες των 2 οδηγών του πρώην πρωθυπουργού για τον μήνα Ιούλιο

Kαι το "καρμπόν" έγγραφο των υπερωριών του μήνα Αυγουστου
Kαι το "καρμπόν" έγγραφο των υπερωριών του μήνα Αυγουστου

Εργαζόμενοι από το τμήμα κίνησης τη Διεύθυνσης Κρατικών Αυτοκινήτων είπαν στο Newsit πως "δεν είναι παράλογες οι υπερωρίες των οδηγών αφού τους έχουν 24 ώρες το 24ωρο. Το παράλογο είναι που το ελληνικό κράτος ενώ θέλει να περικόψει τις σπατάλες του δημοσίου, εξακολουθει να διαθέτει οδηγούς σε ανθρώπους που ίσως δεν τους χρειάζονται καν, μόνο και μόνο επειδή έγιναν πρωθυπουργοί για 15 μέρες ή έναν μήνα".

Με κάθε σεβασμό στα πρόσωπα όσων διετέλεσαν πρωθυπουργοί (υπηρεσιακοί οι περισσότεροι) και στη μνήμη όσων δεν βρίσκονται πια στη ζωή αλλά οι συγγενείς τους απολαμβάνουν τα προνόμιά τους, τίθεται ένα αμείλικτο ερώτημα.

Στην εθνική προσπάθεια για τη διάσωση της Ελλάδας δε θα έπρεπε να συμμετέχουν ΟΛΟΙ;

Οι βασικές ευθύνες φυσικά βαρύνουν εκείνους που τώρα έχουν την τύχη του έθνους στα χέρια τους και ενώ τάζουν πως θα περιορίσουν το σπάταλο δημοσιο κράτος δε βάζουν μαχαίρι στα προνόμια των...πρώην! newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου