Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η εθνοκτονία των ηλικιωμένων Ελλήνων από τους ανεξέλεγκτους αλλοδαπούς εγκληματίες συνεχίζεται, χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός. Βέβαια, αν είχαμε κυβέρνηση αντιμνημονιακή σήμερα, θα έφταιγε αυτή, ενώ τώρα ο Αντωνάκης δεν φέρει καμία ευθύνη, σωστά;;;



Οι αδίστακτοι κακοποιοί απείλησαν ακόμη και την κόρη του ζευγαριού που μένει μαζί τους.  Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Κορινθία, για τη σύλληψη τεσσάρων ληστών.

Οι δράστες,  γύρω στις 03:30 – 04:00 τα ξημερώματα, στον Πύργο Κορινθίας, αφού μπήκαν σε σπίτι που διέμενε ένας 82χρονος, μαζί με την 92χρονη σύζυγό του και την 61χρονη κόρη τους, τραυμάτισαν τον ηλικιωμένο άνδρα χτυπώντας τον με το κοντάκι κυνηγετικού όπλου, το οποίο βρήκαν και πήραν από το σπίτι, ενώ παράλληλα χτύπησαν και τραυμάτισαν  την 92χρονη σύζυγό του.

Στη συνέχεια, πήραν κοσμήματα από την 61χρονη και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, κλέβοντας και το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν γείτονες στο Newsit ο 82χρονος είχε το θάρρος να παλέψει με τους δράστες που φορούσαν κουκούλα και κατάφερε να βγάλει την κουκούλα σε έναν από αυτούς. Μάλιστα όπως είπαν οι γείτονες η 92χρονη εδώ και χρόνια έχει αναπνευστικά προβλήματα και είναι με μηχανική υποστήριξη. Οι δράστες δεν δίστασαν να βγάλουν το οξυγόνο που χρησιμοποιεί η ηλικιωμένη γυναίκα και να την χτυπήσουν και τώρα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο άτυχος 82χρονος κατέφερε μόλις ήρθε η αστυνομία να τους πει μερικά πράγματα για τους ληστές και να τους δώσει και περιγραφή όσο

....
ο ίδιος μπορούσε όμως μισή ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες πήραν το αμάξι του άτυχου 82χρονου και πήγαν σε ένα φυτώριο που έχει ο γιος του και το παράτησαν και τώρα εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να είναι κάποιοι από τους εργάτες που είχε τόσο ο γιος όσο και ο άτυχος 82χρονος.

Άμεσα στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί, ενώ κλήθηκε και πήγε ιατροδικαστής. Προανάκριση ενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ξυλοκάστρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου