Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ


Από το makeleio

tsipras-mekosmo


ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ

Είναι πια ξεκάθαρο. Ο Τσίπρας και οι συνιστώσες που τον πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση, δεν στηρίζει κυβέρνηση Γούσηδων, Κομανέτσι και κωλοτούμπηδων.
Πάει για "αντάρτικο" και σκληρή αντιπολίτευση(όπως πιθανόν επιθυμούσε), εκμεταλλεύεται την αρχομανία και το βαθύτατο και πιθανόν υπεσχημένο από Αμερικανούς και Ευρωπαίους σπρώξιμο Σαμαρά να γίνει πρωθυπουργός με γυάλινα πόδια και την αρρωστημένη πολιτική ματαιοδοξία Βενιζέλου να πάρει καμιά θεσούλα σαν δεκανίκι, για να μην τον
.....
φάει ο πολιτικός Άδης.
Ήταν ένα σενάριο που άλλωστε φαινόταν από ποσοστά, γκάλοπ και αναλύσεις που σας δίναμε εδώ και μέρες(σε λίγο άλλωστε θα δούμε τι δίναμε εμείς μέχρι χτες το βραδυ).
Πάμε ολοταχώς για συγκυβέρνηση Ιούδων. Αυτούς επέλεξε ο λαός υπό την πίεση Σοιπλε, Μπίλντεμπεργκ, Μασόνων και ΚΕΤ.
Ας πάνε λοιπόν τώρα αυτοί να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.
Αυτοί στο Μαξίμου και ο λαός στους δρόμους.
Και αυτή τη φορά, Εφιάλτηδες και Ταμπάκηδες, δεν υπάρχουν σύνορα για να ξαναβάλετε μέσα Αλβανούς ή για να ρίξετε Μητσοτάκηδες με Siemens και Συμπιλίδηδες. Τώρα θα κυβερνήσετε και θα πείτε και ένα τραγούδι.
Εδώ σε θέλω Αντωνάκη. Πάρε τις Ντόρες, τους Βουλγαράκηδες, τους Βαρβιτσιώτηδες, τους Μητσοτακηδες, τον Ταμπάκη και τους Λυκουρέντζους της Πολιτικής Άνοιξης και κάνε κυβέρνηση.
Αυτό που ήθελε ο Τσίπρας, το πέτυχε. Θα σου πιεί το μεδούλι μέχρι τέλους. Θα μείνεις 10 κιλά από το άγχος. Τράβα να διαπραγματευτείς για το δημόσιο χρέος και τα νέα δανεικά.
Και από αύριο που θα μας στείλεις και τα εκκαθαριστικά και θα βγάλεις νοικοκυραίους έξω από τα σπίτια τους γιατί δεν έχουν να πληρώσουν θα την δεις τη γλύκα..
Εμείς από δω το ίδιο τροπάρι. Κόντρα μέχρι τέλους. Θα πεις το δεσπότη, Παναγιώτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου