Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ευτυχώς δεν είμαστε απατεώνες, ευτυχώς δεν είμαστε Γερμανοί




Επιστολή με απειλές και προειδοποιήσεις προς τους Έλληνες ψηφοφόρους απηύθυνε, η γερμανική Βild.
Θέλω να σχολιάσω, με μορφή απαντήσεως  τρία σημεία της επιστολής αυτής, το πλήρες κείμενο της οποίας μπορείτε να το διαβάσετε στο τέλος.
Bild : «Τα ΑΤΜ σας εξακολουθούν να βγάζουν ευρώ μόνο γιατί τα βάλαμε εμείς οι Γερμανοί…». «Η συμφωνία ήταν: Εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε».
Τάσος Καρ : Βεβαίως τα ΑΤΜ στην Ελλάδα βγάζουν ευρώ επειδή είμαστε ΟΜΟΤΙΜΟ μέλος της ευρωπαϊκής ενώσεως και της ευρωζώνης. Επειδή όμως ένα μέρος των χρημάτων προέρχονται από δάνεια της Γερμανίας προς την χώρα μας, να είσαστε σίγουροι ότι θα σας τα επιστρέψουμε όταν και όπως μπορούμε. Δεν είμαστε απατεώνες.
Θυμηθείτε όμως, όταν η Γερμανία μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο κατέφυγε σε διεθνή δανεισμό για την ανόρθωσή της. Η συμφωνία ήταν: Εσείς φτιάξτε τη χώρα σας και εμείς στο μεταξύ θα σας βοηθήσουμε.  Η Ελλάδα συνεισέφερε στο δάνειο αυτό και μάλιστα με ποσό που υπερέβαινε τις δυνατότητές της. Όμως εσείς, οι «φερέγγυοι» Γερμανοί δεν επιστρέψατε ποτέ τα δανεικά στην πτωχή Ελλάδα, όπως δεν καταβάλλατε και τις επιδικασθείσες πολεμικές αποζημιώσεις. Αλλά είπα προηγουμένως, μην ανησυχείτε θα σας επιστρέψουμε τα δανεικά, διότι δεν είμαστε απατεώνες ή αν προτιμάτε δεν είμαστε Γερμανοί.

Bild : «…στην Ελλάδα μας βρίζουν Ναζί…»
Τάσος Καρ : Μπορείτε και εσείς, ελεύθερα, να μας βρίζετε .. δημοκράτες.
 
Bild : «από εμάς είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε»
Τάσος Καρ : Ναί, εκλέξαμε, υπήρξαν και υπάρχουν αριστεροί και δεξιοί καραγκιόζηδες. Ήταν οι συνομιλητές σας για τις κρατικές προμήθειες και τα πρόσφατα δάνεια. Ήταν οι συνεργάτες σας στις μίζες της SIEMENS και άλλων γερμανικών εταιρειών που κατ΄ αποκλειστικότητα προμήθευαν την Ελλάδα με στρατιωτικό εξοπλισμό, ιατρικά μηχανήματα και άλλα είδη. Εμείς φταίμε που εκλέξαμε καραγκιόζηδες. Εσείς όμως γιατί συνεργαστήκατε τόοοοσο στενά μαζί τους;;;; Ας προσέχατε λοιπόν.
Υστερόγραφο :  το Σάββατο, 8 Μαρτίου 1941, μέσω μιας ελληνικής
...
εφημερίδος, της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, ο εκδότης της Γεώργιος Βλάχος, απηύθυνε επιστολή (1) στον  δημοκράτη;;; και βεβαίως ούτε δεξιό ούτε αριστερό καραγκιόζη, Αδόλφο Χίτλερ, Αρχικαγκελλάριο του Γερμανικού Κράτους, την οποίαν σας προτρέπω να διαβάσετε για να πάρετε μαθήματα ήθους, ευπρεπείας, αλλά και δημοσιογραφικής αξιοπρέπειας.
Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα και σήμερα από μια γερμανική εφημερίδα, την Bild σας, οι Έλληνες γνωρίζουν καλύτερα τι σημαίνει καραγκιοζιλίκι, τι σημαίνει  εμπάθεια, τι σημαίνει αναξιοπρέπεια, κοντολογίς τι σημαίνει Γερμανία.
Αλλά είπαμε, ευτυχώς δεν είμαστε Γερμανοί.
Τάσος Καρ.
http://filotimia.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9904.html

1 σχόλιο:

  1. Κοροϊδεύεται με τον Θεό για αυτό σας έρχονται όλα αναπόδα! Όταν νηστεύουν δεν τρώγουν τίποτα, όχι καλαμαράκια. Λέτε ότι δεν ειδωλολατρίτε και αντι τιμάτε τα εικονίσματα μα οι γίδες όλο θέλουν να προσκυνούν. Μάλιστα μας πήρατε την Αθηνά και την βγάλατε Παναγία. Αφού οι άνθρωποι δεν ανέχονται της Ιππος Τρώας απιστίες σας, τότε πως ο Θεός. Αρχιμανδρίτης Ουσένσκης απεκάλυψε πασχαλιάτικο φώσφορο πριν αιώνες! Καλά να πάτε όλοι στην κόλαση μια ώρα γρηγορότερα αφού για να μισείτε τον λαό του Θεούς πρέπει να είστε ο λαός του σατανά! SMYRNA22 USA12. είσαστε ο απατεώνας λαός, είσαστε όλου του κόσμου εχθρός, ίππος Τρωάς δουλεμπόριο δραπετών, με ομόλογα τους κλέψατε μισθωτός, από τον πλανήτη θα σας διώξουν ολοταχώς (Παραφροσίνη τυφλώνει απατεώνα να δικαιολογή οτι αυτόν απατούν) AVENGE ARCHBISHOP IAKOVOS BY SMASHING GREECE Νεας Ιωνίας Δεκεμβριανές μισοῦντες Σιών να Περιτομήσουν κόρες και εγγονές. Ανταρτεγγόνια πίσω στη Τουρκία ως κεμπάπια! Μπουζουκοπουταντιές έξω απο της εκκλησειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή