Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Το αποτέλεσμα των εκλογών: Ρίξτε μας και άλλα χαράτσια, φέρτε και άλλα μνημόνια, αποτελειώστε μας!!










Αυτό δεν ζητήσαμε με την ψήφο μας μόλις σήμερα; Θέλουμε κι άλλα χαράτσια, κι άλλους φόρους, και άλλες αυτοκτονίες, και άλλο πόνο και άλλο ξεπούλημα. Θέλουμε οι Γερμαναράδες να μας φέρονται σαν να είμαστε δούλοι τους, θέλουμε τα ντόπια λαμόγια να μείνουν ατιμώρητα και οι δολοπλόκοι να συνεχίσουν το πάρτι πάνω στα πτώματα του ελληνικού λαού. Θέλουμε οι άνεργοι να φτάσουν τα 5 εκατομμύρια και οι άστεγοι άλλα τόσα.

 Θέλουμε να ξεπουλήσουμε τον ήλιο, το τελευταίο αγαθό που μας απέμεινε και θέλουμε να διαβάζουμε τις χυδαιότητες που γράφονται στα έντυπα των βρωμιάρηδων. Θέλουμε τους Γερμανούς Υπουργούς τύπου Πουστερβέλε (την αδελφή με τον γκόμενο που τον πάει τζάμπα σε όλα τα επαγγελματικά ταξίδια) να μας κουνάει το δάχτυλο σαν να είμαστε τιποτένιοι, θέλουμε τον άλλο τον κομπλεξικό Βιετναμέζο να χυδαιολογεί εναντίον μας υποκρινόμενος ότι ανήκει στην Αρία Φυλή, θέλουμε τη ψυχοπαθή  σαβούρα τη Μέρκελ, να βγάζει όλο της το μίσος για τους Έλληνες.

Αυτούς λοιπόν θέλουμε  και αυτό που θα πάθουμε, μας αξίζει!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου