Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Άγρια δολοφονία φαρμακοποιού στον Ρέντη.



Το κράτος και το παρακράτος του ΔΝΤ, βαδίζουν χέρι – χέρι.
pink.jpg

Η οδός Περικλέους στον Ρέντη για μια ακόμη φορά βάφτηκε με αίμα.
Όπως όλοι θυμόμαστε στο ίδιο ακριβώς σημείο κάποιοι δολοφόνοι με καλάσνικωφ δολοφόνησαν δύο παληκάρια της ομάδας "ΔΙΑΣ".
Μάλλον πρόκειται για ληστεία.
Ο άτυχος φαρμακοποιός, αγαπητός στος Ρεντιώτες, εκτελέστηκε (σσΑ: από αλλοδαπούς, σύμφωνα με μαρτυρίες πιθανότητα Ρωσικής καταγωγής),  στη μέση του δρόμου.
Τρεις μέρες πριν τις εκλογές και η ανασφάλεια, η εγκληματικότητα, οι δολοφονίες και οι
αυτοκτονίες είναι σε καθημερινή βάση.
Το ερώτημα που πλανάται στα χείλη όλων είναι μέχρι πότε οι Έλληνες θα δολοφονούνται, μέχρι πότε οι Έλληνες θα πεθαίνουν σαν τις μύγες, μέχρι πότε το ανύπαρκτο κράτος θα παραμένει απαθής θεατής της "γενοκτονίας".
Την Κυριακή το βράδυ όλοι οι υπερπατριώτες, υπερδημοκράτες, υπερνομιμόφρονες θα αναρωτιούνται πώς ένα φασιστικό μόρφωμα κατόρθωσε να πάρει αξιόλογο ποσοστό.
Τα επακόλουθα των μνημονίων, της σκληρότατης λιτότητας και των προδοτικών πολιτικών των κομμάτων τα βλέπουμε κάθε μέρα. Ως πότε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου