Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

Απίστευτη ομοιότητα!!!!!!!!!!!!!!Εδώ και καιρό έχει γίνει χαμός στα social media με την  ομοιότητα του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Μιχελάκη, με τον Γιώργο Ταμπάκη!
Ο Μιχελάκης, εδώ που τα λέμε, αν έχανε καμία 20αριά κιλά, θα μπορούσε να ήταν ολόιδιος με τον Ταμπάκη, που τον μάθαμε από τις εκπομπές της Ανίτας Πάνια και συγκεκριμένα από τα...παρατράγουδα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου