Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Στοίχημα και εκλογές της 17ης Ιουνίου.Τι δίνουν οι διεθνείς μπουκμέηκερς για τις ελληνικές εκλογές



ndkalpes_syriza

Εκλογικό θρίλερ με πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας αλλά και μεγάλη άνοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ προβλέπουν τα γραφεία στοιχημάτων για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Συγκεκριμένα, στο ερώτημα «Ποιος θα λάβει υψηλότερο ποσοστό ψήφων» η εταιρεία Unibet δίνει τις εξής αποδόσεις:
  • Νέα Δημοκρατία 1,62
  • Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) 1,95
  • ΠΑΣΟΚ 25,00
  • Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ) 75,00
  • Ανεξάρτητοι Έλληνες 50,00
  • Δημοκρατική Αριστερά 100,00
Ακόμα, με βάση τις αποδόσεις της ίδιας ιστοσελίδας, οι χρήστες φαίνεται να θεωρούν πως το ποσοστό συμμετοχής σε αυτές τις εκλογές θα ξεπεράσει το 66,5% ενώ η επόμενη Βουλή θα είναι επτακομματική.
Σε ότι αφορά τα ποσοστά των δύο πρώτων κομμάτων, οι αποδόσεις δείχνουν κλίμα πόλωσης αφού εκτιμάται ότι τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάβουν πάνω από 26%.
Το ίδιο κλίμα επικρατεί και σε άλλες ιστοσελίδες ηλεκτρονικού στοιχήματος, με την
....
bwin και τηνbetoto να παίζουν οριακά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και τις αποδόσεις να βρίσκονται στο 1,75 και στο 1,95 αντίστοιχα.
H Stan James δίνει φαβορί τη ΝΔ για νικήτρια της εκλογικής μάχης με απόδοση 1.67, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ παίζεται στο 2.10. Το ΠΑΣΟΚ πλέον έχει βρεθεί στην τρίτη θέση και παίζεται από την εταιρεία για νίκη σε απόδοση 51.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου