Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

Καυγάς Κασιδιάρη Κανέλλη. Τελικά, ο σοβαρά χτυπημένος είναι ο Κασιδιάρης!!!


Το σημείο όπου τα κόκαλα του χεριού παραμορφώθηκαν σε σφυροδρέπανο, φαίνεται καθαρά στην ακτινογραφία και αποστομώνει τους κακόπιστους. (Digital Atrwork: Μάκης Ανασιάδης) Το σημείο όπου τα κόκαλα του χεριού παραμορφώθηκαν σε σφυροδρέπανο, φαίνεται καθαρά στην ακτινογραφία και αποστομώνει τους κακόπιστους. (Digital Atrwork: Μάκης Ανασιάδης)

Στην ακτινογραφία που κρατάει ο άτυχος νέος, φαίνονται ξεκάθαρα τα κόκαλα στο χέρι, που όχι μόνο έχουν υποστεί συντριπτικό κάταγμα στο σημείο που το χτύπησε η Λιάνα Κανέλλη, αλλά και έχουν παραμορφωθεί μόνιμα σε σχήμα σφυροδρέπανου! Γεγονός που δικαιολογεί την έντονη αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη μόλις τον άγγιξε ο Ριζοσπάστης, αφού είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται για μια απλή εφημερίδα, αλλά για ένα όπλο με σατανικές και μεταφυσικές δυνάμεις!!!
Δεν αποκλείεται μάλιστα, την ώρα που η εφημερίδα – μυστικό όπλο πλησίαζε τον αθώο Χρυσαυγίτη, να τον ψέκασε με ειδικά κομμουνιστικά αέρια! Από αυτά που σε κάνουν να ξεχνάς τους τρόπους σου και σε μεταμορφώνουν για μερικά δευτερόλεπα σε κάποιον άλλον. Σε κάποιον δηλαδή που
....
μπορεί να φτάσει στο σημείο να παραβιάσει ακόμα και τον ανδρικό στρατιωτικό κώδικα τιμής και να επιτεθεί σε γυναίκες!
Όμως παρ' όλο τον ψεκασμό, ο άριστα εκπαιδευμένος κομάντο των ελληνικών και χριστιανικών αξιών, μπόρεσε να αμυνθεί και να προστατέψει το δεξί του χέρι που ήταν άλλωστε και ο στόχος της επίθεσης. αφού είναι το χέρι με το οποίο κάνει τον ναζιστικό χαιρετισμό!
Όσο λοιπόν κι αν τα προκατειλημμένα ΜΜΕ θέλουν να παρουσιάσουν την «αγαπημένη» τους Λιάνα Κανέλλη σαν «ανυπεράσπιστη γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης από έναν τραμπούκο», η αλήθεια τους διαψεύδει: Στην πραγματικότητα δηλαδή, ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής είναι εκείνος που τραυματίστηκε από τα ύπουλα και συνεχή χτυπήματά της που δεν κατέχραψαν οι κάμερες. Χτυπήματα που δεν άφησαν μόνο σημάδια στο κορμί, αλλά κυρίως στην ψυχή του άτυχου νέου. Και που όπως δήλωσε κι ο ίδιος, θα τα κουβαλάει για πάντα, μέχρι να περάσει η προθεσμία του αυτόφωρου.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=15938

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου