Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Μήνυση του Μεγαλειότατου Υπουργού ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ κατά πολιτών στην Καστοριά, για δυσμενή σχόλια στο Facebook!!!

Αναδημοσίευση από το kastorianoblog.blogspot.com

Στις 19 Μαρτίου η Δίκη τους.
Δεν φτάνει που μας κατέστρεψαν οι πολιτικοί της συμφοράς, θέλουν τώρα και να μας φιμώσουν!!


     Με μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση, αντέδρασε ο Υπουργός Δ.Αβραμόπουλος, σε δυσμενή κριτική που έκαναν εναντίον του στο Facebook, δύο απλοί πολίτες από την Καστοριά, ο ένας είναι μάλιστα  πολύτεκνος και …πολύπαθος από τα μνημόνια και τα χαράτσια, ο άλλος πετσoκομμένος χαμηλόμισθος δημόσιος υπάλληλος.
      Το … «έγκλημα» των δύο πολιτών -για το οποίο δικάζονται σε λίγες μέρες- διαπράχθηκε πριν 1,5 περίπου χρόνο, λίγο πριν από τις Δημοτικές-Περιφερειακές εκλογές και κατά την προεκλογική επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Ν.Δ στην Καστοριά.
      Πληροφορούμενοι οι δύο πολίτες (και οι δύο με προϊστορία στην τοπική οργάνωση της ΟΝΝΕΔ και ΝΔ) την επίσκεψη του Αβραμόπουλου στην πόλη τους, τους ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και εξέφρασαν την έντονη αγανάκτησή τους σχολιάζοντας τον σε προσωπική  σελίδα φίλου τους στο Facebook, κατηγορώντας τον μεγαλόσχημο πολιτικό για τη θητεία του στο Υπουργείο Υγείας και ασκώντας του έντονη κριτική για την εκτόξευση των δαπανών και την υπερχρέωση με πολλά δισεκατομμύρια του συστήματος υγείας, για το όργιο παρανομιών και υπερτιμολογήσεων που γινόταν στα νοσοκομεία κατά τα χρόνια της Υπουργίας του, και διερωτώμενοι οι δύο πολίτες  για την πιθανότητα να επωφελήθηκε ίσως από όλα αυτά και ο ίδιος ο Υπουργός που προϊστατο για πολλά χρόνια στην Υγεία, αφού επέτρεψε να συμβαίνουν όλα τα παραπάνω εις βάρος της ελληνικής οικονομίας  και του μέλλοντος των Ελλήνων.
      Οι δύο αγανακτισμένοι πολίτες άφησαν αιχμές και για τη διαχείρησή του ως Υπουργού Τουρισμού παλαιότερα, κοσμώντας τον κατά το σχολιασμό τους αυτόν στο Facebook και με οξείς χαρακτηρισμούς όπως «κ.Τίποτα» και  «σοβαροφανή τενεκέ της πολιτικής», κι ότι μετά απ’όλα αυτά που έχει κάνει εις βάρος  της οικονομίας και της υγείας «είναι ντροπή να είναι ο άνθρωπος αυτός Νο2 στη Νέα Δημοκρατία σήμερα».
      Τα παραπάνω αρνητικά σχόλια εξόργισαν τον καλομαθημένο Υπουργό, καθώς –κατά τη μήνυση- που υπέβαλε, «θίχθηκε η τιμή και η υπόληψή του ως πολιτικού, επιστήμονα και ανθρώπου» και ζητά την ποινική καταδίκη των δύο πολιτών διότι «διέδωσαν εις βάρος του κατηγορίες, που είναι εν γνώσιν τους ψευδείς και ανυπόστατες, διαπράττοντας το έγκλημα της συκοφαντικής δυσφήμισης καθώς και της εξύβρισης εις βάρος της προσωπικότητάς του» 
    ΄Ετσι λοιπόν, ο Υπουργός που στα τραγικά χρόνια της θητείας του εκτόξευσε τη φαρμακευτική δαπάνη πάνω από  9 δις ετησίως, τινάζοντας προϋπολογισμούς στον αέρα και οδηγώντας τη χώρα με βεβαιότητα στη χρεοκοπία, ο Υπουργός που φεύγοντας από το πόστο του το 2009 συσσώρευσε στα νοσοκομεία 6 δις απλήρωτα χρέη, που τα σκάνδαλα προμηθειών και υπερτιμολογήσεων στο χώρο της υγείας  ξεπέρασαν κατά τη θητεία του κάθε νοσηρή φαντασία, που η επιμονή για υγειονομικές προμήθειες με απευθείας αναθέσεις οδήγησε -επί Υπουργίας του πάλι- στην καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (με πολλά εκατομμύρια πρόστιμο να επαπειλείται εις βάρος μας), έχει τώρα το πολιτικό θράσος να ζητά την ποινική καταδίκη των απλών αγανακτισμένων πολιτών που -ενώ υποφέρουν τα πάνδεινα σήμερα- τόλμησαν να ασκήσουν το δημοκρατικό δικαίωμα της κριτικής στη Μεγαλειότητά του, και να επισημάνουν τα κακώς κείμενα που μας οδήγησαν στη σημερινή τραγική κατάσταση της χρεοκοπίας, της ανεργίας, της πείνας, των αυτοκτονιών και της εθνικής απελπισίας.
    Προκαλεί εντονότατα λοιπόν με τη στάση του ο Υπουργός, προκαλεί την ίδια τη δημοκρατία που ακροβατεί στα όριά της, προκαλεί την κοινωνία που βυθίζεται καθημερινά στο χάος και τους σκληρά δοκιμαζόμενους  απελπισμένους πολίτες που υποτίθεται πως τάσσεται να υπηρετεί, μαζί με τους υπόλοιπους πολιτικούς, που ατιμώρητοι και απτόητοι ορίζουν ακόμη τις μαύρες  τύχες μας...
    Προσπαθούν απεγνωσμένα οι πολιτικοί που μας συγκυβερνούν σήμερα και που επιθυμούν να μας συγκυβερνήσουν και αύριο  να ξεχάσουμε ότι είναι ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ οι σημερινοί "σωτήρες"που μέχρι χθες μας απομυζούσαν και μας κατέστρεφαν!  Και κανείς τους δεν πήγε ποτέ στη φυλακή για πράξεις ή παραλείψεις!!!   ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
     Πιστεύουν ότι οι πολίτες δεν έχουν μνήμη, κι επιδιώκουν με αντιδημοκρατικές πρακτικές  όπως αυτές που τώρα εφαρμόζει ο Αβραμ-όπουλος να τρομοκρατήσουν και να φιμώσουν κάθε ελεύθερη φωνή που μπορεί να  ενοχλεί, θυμίζοντας απλώς το πρόσφατο καταστροφικό παρελθόν τους.
"Για την προστασία της πολιτικής ζωής από την ανεύθυνη σπίλωση ατόμων και υπολήψεων" όπως μεταξύ των
....
άλλων αναφέρει ο κ.Αβραμόπουλος στη μήνυσή του κατά των πολιτών.
       Έτσι ώστε  ανενόχλητοι να συνεχίσουν να μας κυβερνούν (εναλλάξ ή ταυτόχρονα) οι ίδιοι οι καταστροφείς μας, καμαρωτοί και μεγαλοπρεπείς, απομυζώντας κάθε ελπίδα ανόρθωσης της χώρας, με τους ίδιους τρόπους που η διαχρονική φάρα τους γνωρίζει άριστα να πράττει εδώ και δεκαετίες.


     Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ακριβώς τι έγραψαν οι δύο αγανακτισμένοι Καστοριανοί στο facebook,  επίσης αμέσως μετά, στο τέλος του παρόντος άρθρου παραθέτουμε -για όποιον θέλει περισσότερη ενημέρωση- πλήθος από links που οδηγούν σε δημοσιεύματα έγκυρων εφημερίδων και γνωστών blogs και αναφέρονται στην αλησμόνητη εποχή του Αβραμόπουλου στο Υπουργείο Υγείας. 
Αν μετά από αυτά που θα διαβάσετε ο ρομαντικός νους σας πάει στο «Γουδί», δεν θα φταίτε  εσείς. 
Προσέξτε όμως τι θα σχολιάσετε, γιατί οι φυλακές ΔΕΝ φτιάχθηκαν για τους πολιτικούς αλλά για εμάς τους υπόλοιπους…

Τα επίμαχα σχόλια στο facebook των δύο αγανακτισμένων πολιτών που δικάζονται στις 19 Μαρτίου:Ακολουθούν links με δημοσιεύματα από τα κατορθώματα του Δ.Αβραμόπουλου, ως ο μακροβιότερος Υπουργός Υγείας:

Ζητούνται ευθύνες από τον κ. Αβραμόπουλο (BHMA):
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=337806

Η προσφορά του Δ. Λ. Αβραμόπουλου στη Δημόσια Υγεία (Καθημερινή):
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_17/06/2010_404795


Κράτος εν κράτει η Siemens στα δημόσια νοσοκομεία  (Καθημερινή):
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_14/07/2010_407897


Πακτωλός από νοσοκομεία στη Siemens (Καθημερινή):
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100008_14/07/2010_407910


Τα νοσοκομεία αγόραζαν μόνο Siemens! (ΒΗΜΑ)
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=356093#ixzz10KY62F6L

Πάρτι εργολάβων με αναθέσεις (blog Fileleutheros Πολιτική και Πάρος)
http://fileleutheros.pblogs.gr/2009/02/415155.html

Υπ. Υγείας, η χαρά του εργολάβου (Ελευθεροτυπία)
http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=03.12.2008,id=8987860


Λαβράκια έβγαλαν οι ελέγχοι  (Εθνος)
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=62987085


«Παρέδωσε» την Υγεία στους επιχειρηματίες ο Αβραμόπουλος (Το Παρόν)
http://www.paron.gr/v3/new.php?id=46255&colid=37&catid=30&dt=2011-05-01&search=%C1%E2%F1%E1%EC%FC%F0%EF%F5%EB%EF%F2


Μήνυση κατά Καραμανλή-Αβραμόπουλου- Παπαθανασίου για έκδοση ψευδών στοιχείων . Τα Greek Statistics και το χρέος της Υγείας  (TVXS,  Κούλογλου)
http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BB%CE%AE-%CE%B1%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%88%CE%B5%CF%85%CE%B4%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD


Πάνε οι Πρέσβεις φυλακή;  (ΕΡΜΙΠΠΟΣ)
http://ermippos.blogspot.com/2011/05/blog-post_30.html

Έργα και ημέρες του «ατσαλάκωτου» Αβραμόπουλου στην υγεία:
http://www.insideinfo.gr/article/5475/erga-kai-emeres-tou-atsalakotou-avramopoulou


9,2 δις οι φαρμακευτικές δαπάνες το 2009!! Η καταδίκη της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (επί υπουργίας Δ.Αβραμόπουλου), λόγω της επιμονής στις απευθείας αναθέσεις των προμηθειών.         
«Η μαύρη τρύπα των ιατρικών υλικών» ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_26/05/2010_402234

Περισσότερες λεπτομέρειες για το ίδιο θέμα εδώ:
http://ermippos.blogspot.com/2010/05/3.html     
κι εδώ:   
http://ermippos.blogspot.com/2010/05/blog-post_26.html

Βγενόπουλος: 150 φορές μεγαλύτερο από το σκάνδαλο της Siemens, η υγεία
http://ixnos.blogspot.com/2010/06/150-siemens.html

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Δεν είχαν αφήσει τίποτε όρθιο στον ΟΚΑΝΑ επί Αβραμόπουλου...  Επιτροπές με αμοιβή στα μέλη 1.500€ ανα συνεδρίαση!!
http://press-gr.blogspot.com/2010/03/blog-post_2637.html


Για την δήθεν πανδημία  «γρίππης των χοίρων» και την παραγγελία 16.000.000(!) εμβολίων που κατέληξαν στη χωματερή:
http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=473&cat_id=28&pos=2&issue_id=74

http://www.realpolitics.gr/index.php/archives/3990

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_03/01/2010_385532


Για τα Νοσοκομεία που υποσχόταν παντού ανα την Ελλάδα:
http://fileleutheros.pblogs.gr/2008/08/311901.html


Οι απόψεις των πολιτών για τον Α.Αβραμόπουλο στο ιστολόγιο «Αξιολόγηση Βουλευτών» :
http://axiologisibouleytwn.wordpress.com/%CE%B1%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82/


Περί της πολιτικής του «αξιοπιστίας» και «ειλικρίνειας» (video)
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=MQo8cWrHP4E


Για όποιον δεν χόρτασε γέλιο με το προηγούμενο, ακολουθεί κι αυτό:
Αβραμόπουλος: ο πολιτικός που έβαλε τέρμα στον Πελοποννησιακό πόλεμο:
http://www.multiforums.gr/humanity/viewthread.php?tid=436

Ο κ.Υπουργός, χαιρετών τα πλήθη


Και τι κάνει σήμερα ο λεγόμενος "ατσαλάκωτος" Υπουργός Άμυνας?
Ετοιμάζεται για το πολυπόθητο ταξίδι του στις ΗΠΑ, καθότι:
Οι πρεσβείες ψάχνουν τους νέους πολιτικούς ηγέτες
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=425398&h1=true

Και υπάρχει πολύ πράμα στην …ατζέντα
Κοιτάσματα, όπλα και πολιτική κατάσταση στην ατζέντα Δ.Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ:
http://www.agonaskritis.gr/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1/

«Πάλι θα ξεσκιστεί στο χρήμα το δοτό λαχχχχ-υπουργός». (ΙΧΝΟΣ) 

Υποχωρήσεις Αβραμόπουλου στους Γερμανούς εμπόρους όπλων! “Μεταβατική” με γερμένες συμφωνίες που θα υποθηκεύσουν την χώρα;;
========================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου