Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Όσα συνέβησαν στην Ρόδο είναι το πρελούδιο της 25ης Μαρτίου

“Το αίμα αυτού εφ’ημάς και επί των τέκνων ημών…”


Όσα έγιναν χθες στην Ρόδο είναι λίγο πολύ γνωστά. Έξαλλοι οι πολίτες έσπασαν τον κλοιό της αστυνομίας και επιτέθηκαν στους πολιτικούς που παρακολουθούσαν, την παρέλαση για την επέτειο της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα. Εκτοξεύτηκαν γιαούρτια και μπουκάλια με νερό, η παρέλαση διακόπηκε και οι πολιτικοί φυγαδεύτηκαν  από την εξέδρα των επισήμων.
Λίγοι μπορούν πλέον να αμφιβάλλουν ότι όσα συνέβησαν χθες είναι απλώς το
...
προίμιο αυτών που θα συμβούν στις παρελάσεις για την 25η Μαρτίου που πλησιάζει.
Όσοι θέλουν εκλογές μετά τις 25 Μαρτίου ας αναλάβουν και τις ευθύνες τους
Ορισμένοι πιστεύουν ότι η προκήρυξη εκλογών θα εκτονώσει το κλίμα που διαμορφώνεται ήδη για την 25η Μαρτίου. Άλλοι ετοιμάζονται να ματαιώσουν τις παρελάσεις για λόγους … οικονομίας. Αν το κάνουν κι αυτό φοβούμεθα ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με το πρωτοφανές γεγονός να παρελαύνει ο κόσμος στους δρόμους και τις πλατείες και οι πολιτικές και στρατιωτικές ηγεσίες να κρύβονται.
Θυμίζουμε ότι ο Πόντιος Πιλάτος αφού απήλθε «ιδών ότι ουδέν ωφελεί, αλλά μόνο θόρυβος γίνεται» ένιψε τας χείρας του και θεώρησε ότι είναι αθώος του αίματος του δικαίου τούτου.«Σείς οψεσθε
Όμως οι Αρχιερείς και οι Φαρισαίοι ήθελαν οπωσδήποτε συνένοχο και εγγυητή της ανομίας. Δασκάλεψαν κατάλληλα τον όχλο και με την απειλή εκθέσεως στον Καίσαρα ο «δύσκολος» Πιλάτος «φραγγελώσας τον Ιησούν παρέδωσεν αυτόν ίνα σταυρωθεί».
Εκ πρώτης όψεως, μικρή η σχέση των τότε τεκταινόμενων με την σημερινή κατάσταση στην χώρα μας. Όμως, φοβούμεθα ότι πολύ σύντομα και  πολύ εύκολα θα θυμηθούμε το κατά Ματθαίον ευαγγέλιο.
Σε δύο εβδομάδες και δυο ημέρες θα έχουμε την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας. Όπως και με την Εθνική επέτειο του ΟΧΙ, πολλοί απλώς αγανακτισμένοι πολίτες αλλά και διάφοροι κομματικοί και πολιτικοί επιτήδειοι θα ταυτίσουν την ημέρα με την αντίσταση στην τρόικα, τους ξένους εκβιαστές, την εξαθλίωση και τους ντόπιους  επιτρόπους και εκτελεστές…
Η αντίδραση του κράτους αναμένεται να είναι, όπως στο πρόσφατο παρελθόν, αμείλικτη ! Αμείλικτη γιατί θα δώσει εξετάσεις στους γκαουλάιτερ της Ευρώπης και κυρίως γιατί θα είναι πια το κράτος των νοικοκυραίων, που υπερασπίζεται το Ευρώ και την «Δυτική Ελλάδα» κόντρα στους τριτοκοσμικούς, καθυστερημένους σύγχρονους «συμμορίτες»…
Αυτήν την φορά, όμως δεν θα είναι στο στόχαστρο “του λαού” μόνο οι μισθοφόροι του Παπουτσή, τα «πράσινα SA», οι Ταγματασφαλίτες του «ΜΠΑΤΣΟΚ» κ.α.
Θα είναι και η παλινόρθωση της αμετανόητης Δεξιάς, θα είναι η «λευκή τρομοκρατία», οι «Σουρλάδες» και οι «Μπουραντάδες» που δείχνουν απειλητικά τα δόντια τους !
Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά !
Το αίμα θα πέσει πράγματι εφ’ημάς και επί των τέκνων ημών…
Οι προαλειφόμενοι για «συγκυβέρνηση» με σκληρούς μνημονιακούς, αμετανόητους καθεστωτικούς και τυχωδιώκτες – φασίστες ας προσέξουν.
Η οργή δεν εκτονώνεται με συναινέσεις και παρασύρει βαθιά στον διχασμό !πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου