Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Επειδή δεν έχουμε βάλει εδώ και καιρό αναρτήσεις με τη δράση των λαθροκαθαρμάτων που αλώνουν τη χώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στα περιστατικά του τελευταίου 24ωρου.

Πάτρα: Τρόμος για φοιτήτριες στη μέση του δρόμου!


Επέστρεφαν στο σπίτι τους  και κάποια στιγμή κατάλαβαν ότι δύο άτομα είχαν γίνει σκιά τους...

Όλα έγιναν στις 02.30 τα ξημερώματα. Οι δύο φοιτήτριες βρέθηκαν αντιμέτωπες σε στενό δρομάκι με δύο Αλγερινούς, που τις πλησιάσαν και τράβηξαν τις τσάντες που κρατούσαν. Οι κοπέλες έβαλαν τις φωνές και για καλή τους τύχη, περνούσε από το σημείο ένα περιπολικό, που κατάφερε να συλλάβει τους δράστες. Οι τσάντες επέστρεψαν στις γυναίκες, που πλέον προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ που υπέστησαν.
Χτυπούσε το κεφάλι του στο περιπολικό

Την ίδια ώρα, επεισοδιακή ήταν η μεταφορά στην Ασφάλεια ενός αλλοδαπού, που συνελήφθη κοντά στο στάδιο της Παναχαϊκής, καθώς επιχειρούσε να διαρρήξει φορτηγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο αλλοδαπός συνελήφθη και όταν οι αστυνομικοί τον επιβίβασαν σε περιπολικό, για να μεταφερθεί στο αστυνομικό μέγαρο της Ερμού, αυτός

...

άρχισε να φέρεται αλλοπρόσαλα και να χτυπά το κεφάλι και τα πόδια του μέσα στο περιπολικό. Οι αστυνομικοί έκαναν μεγάλη προσπάθεια και κατάφεραν να τον τιθασεύσουν.

===================================================================

 Σχεδόν κάθε βράδυ υπάρχει και μια ληστεία σε περίπτερο. Αυτή τη φορά πήρε σειρά ένα περίπτερο στη Νέα Σμύρνη.
Οι δυο αλλοδαποί που πήγαν στο περίπτερο στη γωνία της Αγίας Σοφίας με τη Βοσπόρου ένα τέταρτο μετά τις τέσσερις τα χαράματα, κρατούσαν όπλα.
Ο άτυχος περιπτεράς δεν είχε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης. Τους παρέδωσε ένα τσαντάκι μέσα στο οποίο είχε τα χρήματα και τα προσωπικά του έγγραφα και απλά τους παρακολούθησε να φεύγουν με τη μηχανή τους. Μέχρι να ενημερώσει την αστυνομία οι δυο ληστές είχαν εξαφανιστεί μέσα στη νύχτα.


=============================================================

Γυναίκα, μόνη με τσάντα ισούται με στόχο για τους αλλοδαπούς εγκληματίες του δρόμου, ακόμη και αν είναι δώδεκα το μεσημέρι

Το σκηνικό που επαναλαμβάνεται καθημερινά σε όλες τις περιοχές της Αθήνας αυτή τη φορά στήθηκε κοντά στη λεωφόρο Λένορμαν στην Αθήνα.

Στο στόχαστρο δυο αλλοδαπών μπήκε μια γυναίκα που προχωρούσε στην οδό Πύλου. Οι δυο δράστες έπεσαν πάνω της, τη χτύπησαν και της άρπαξαν την τσάντα. Άφησαν τη γυναίκα πεσμένη στο δρόμο και έφυγαν τρέχοντας.

Όπως αποδείχθηκε η γυναίκα δεν είχε χρήματα στην τσάντας της, της αρκεί όμως το χτύπημα, αλλά και όλη η ταλαιπωρία για την έκδοση νέας ταυτότητας και των άλλων εγγράφων που της έκλεψαν.

=========== =================================================

Την ίδια ώρα, στις 12 το μεσημέρι, 2 αλλοδαποί ασιατικής καταγωγής, ακολούθησαν μια γυναίκα που επέστρεφε στο σπίτι της στην οδό Ανθέων στα Πατήσια. Τους ρώτησε ποιοί είναι και τους είπε ότι απαγορεύεται να μπουν στην πολυκατοικία. Αυτοί έδειξαν ότι φεύγουν αλλά μόλις η γυναίκα μπήκε μέσα και έκλεισε την πόρτα της εισόδου, αυτοί άνοιξαν και όρμησαν πάνω της. Την χτύπησαν και της πήραν τα χρήματα και όσα κοσμήματα φορούσε.

 

===================================================================

 

4 αλλοδαποί μπήκαν στο σπίτι ενός 67χρονου στην Κρήτη, τον χτύπησαν και τον άφησαν δεμένο. Ο άνθρωπος κατάφερε να λυθεί μετά από αρκετές ώρες και να καλέσει σε βοήθεια.

Σύμφωνα με το Cretalive ο εφιάλτης του ανθρω΄που ξεκίνησε όταν είδε μπροστά του, μέσα στο σπίτι του στον Πλατανιά, τους 4 αλλοδαπούς.


Κρατούσαν όπλα και χτυπώντας τον,  τον ανάγκασαν να μείνει ακίνητος για να του δέσουν τα χέρια με σχοινί.


Αφού του πήραν 500 δολάρια και κοσμήματα αξίας 3,500 ευρώ που είχε μέσα στο σπίτι, έφυγαν με... το αυτοκίνητό του.

=================================================================


Ακόμη μια ληστεία εις βάρος οδηγού ταξί από αλλοδαπό που προσποιήθηκε τον πελάτη. Για άλλη μια φορά, η λεία ήταν... ψίχουλα!


Όλα έγιναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ο δράστης, προσποιούμενος τον πελάτη, σταμάτησε το ταξί και μπήκε μέσα, στο πίσω κάθισμα. Είπε στον οδηγό του ταξί που ήθελε να πάει και η κούρσα ξεκίνησε.

Λίγο μετά, στην οδό Μπελογιάννη, κοντά στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, σε ένα σκοτεινό σημείο, μια μηχανή βγήκε μπροστά στο αυτοκίνητο και "τύφλωσε" τον ταξιτζή, ανάβοντας τα μεγάλα φώτα. Ο άτυχος άνδρας τα έχασε και τότε ο "πελάτης" βρήκε την ευκαιρία να χυτπήσει.

Έβγαλε λοστό και χτύπησε το θύμα του στα χέρια. Του έσπασε το ένα, του πήρε τις εισπράξεις των 45€ και εξαφανίστηκε μαζί με το συνεργό του.
=====================================================================
Συνελήφθη ένας 31χρονος Αλβανός που φέρεται να είναι εγκέφαλος εγκληματικής ομάδας που έχει διαπράξει περισσότερες από 15 ληστρικές επιδρομές σε σπίτια της Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας και Κέρκυρας. Στις 23 Ιανουαρίου 2011 με 2 ομοεθνείς του που αγνοούνται είχαν δολοφονήσει 68χρονο Έλληνα, στο Δήλεσι.

Ο άτυχος άνδρας και η σύζυγός του ήταν σε φιλικό τους σπίτι όταν αντελήφθησαν κάποιες κινήσεις αγνώστων στην αυλή. Ο 68χρονος βγήκε να δει τι συνέβαινε και βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν από τους δράστες ο οποίος με κυνηγετικό όπλο τον πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα, και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο 31χρονος Αλβανός που συνελήφθη στην Αθήνα και σε έρευνες που έγιναν σε σπίτια που διέμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 71 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, ένα πιστόλι, ένα αεροβόλο, μαχαίρια, τόξα και μεγάλο μέρος κλοπιμαίων από τις παράνομες δραστηριότητές τους.

==========================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου