Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟ ΞΥΛΟΥΡΓΟ, ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ


eforia-pirovolismoi
Την προφυλάκιση του 71χρονου ξυλουργού που εισέβαλε οπλισμένος το πρωί της Δευτέρας στην Εφορία Αγίας Παρασκευής επειδή χρωστούσε 34.000 ευρώ που με τις προσαυξήσεις πήγαν στις 36.000 ευρώ, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας σε έναν ύμνο ανεξάρτητης δικαιοσύνης.
Ο πατριώτης ηλικιωμένος που το σύστημα Μπένι πήγε να τον κάνει φονιά,  αντιμετωπίζει 2 κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και τέσσερις πλημμεληματικού. Χωρίς δικηγόρο(αφού δεν έχει ή δεν θέλει να πληρώσει) πήρε μετά από την απολογία του το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού. Μπράβο σας...
Ο κατηγορούμενος εξαιτίας του χρέους στην Εφορία είχε λάβει κατασχετήριο για κτήμα 7.150 στρεμμάτων στη γενέτειρα του Δάφνη Μεσσηνίας.
Όπως ισχυρίστηκαν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, μπούκαρε πάνοπλος στην εφορία και πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα, ζητώντας από τους πολίτες που ήταν εκεί να εγκαταλείψουν τον χώρο.
Οι κακουργηματικές κατηγορίες που του αποδίδονται αφορούν τα αδικήματα της διακεκριμένης οπλοκατοχής και της κατοχής εκρηκτικών.
Να συγχαρούμε τους ανεξάρτητους δικαστές που έκαναν το καθήκον τους και τον έστειλαν πίσω από τα σίδερα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου