Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

«Συζητάμε με τον Γιάννη Δημαρά», ανακοίνωσε ο Π.Καμμένος

«Συζητάμε με τον Γιάννη Δημαρά»
        

Ο Π.Καμμένος μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, προανήγγειλε την προσχώρηση στο κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» της διαγραμμένης από τη Νέα Δημοκρατία βουλευτού κ. Μ.Ιατρίδη, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι πολύ κοντά στην ένταξή του στο νέο κόμμα βρίσκεται και ο έτερος διαγραμμένος Παναγιώτης Μελάς. «Στις 2 το μεσημέρι με ειδοποίησε η Μίκα Ιατρίδη ότι θέλει να έρθει κοντά μας στους "Ανεξάρτητους Έλληνες"».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γιάννη Δημαρά, ο κ. Καμμένος είπε ότι «συνομιλούμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουμε συμφωνήσει». Ο πρόεδρος του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» υποστήριξε ότι η πτώχευση για τη χώρα έχει επέλθει, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Δε λέω ότι είμαι υπέρ της πτώχευσης αλλά η συγκυβέρνηση και τα Μνημόνια 1 και 2 έχουν οδηγήσει στην πτώχευση».

Ο Π.Καμμένος είπε ότι τις επόμενες ημέρες θα δοθεί στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του κόμματος, που θα περιλαμβάνει – όπως είπε – «συγκεκριμένες προτάσεις και συγκεκριμένες λύσεις» για την επόμενη μέρα μετά τις εκλογές.


Ακούστε τί δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου