Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Κράξιμο στον αρχιδικτάτορα Βουβαζέλο στην τελετή ορκωμοσίας της κόρης του. ''Να φύγεις νεκροθάφτη που ήρθες με τους ασφαλίτες σου'', του φώναζαν οι φοιτητές...

Φύγε από δω, είσαι ανεπιθύμητος" του φώναζαν οι τελειόφοιτοι της Νομικής Θεσσαλονίκης
'Ολα ξεκίνησαν γύρω στις 12.00 το μεσημέρι όταν ο Βουβουζέλας εμφανίστηκε στη Νομική Σχολή της Θεσσαλονίκης μαζί με τη γυναίκα του για να καμαρώσουν την κόρη τους Ελβίνα στην τελετή αποφοιτησής της. (άσχετο αν έχει  στερήσει φασιστικά τη δυνατότητα από  εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες γονείς να σπουδάσουν τα δικά τους παιδιά)

Ομάδα τελειόφοιτων μόλις είδαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο τον γιούχαραν φωνάζοντας του "φύγε, είσαι ανεπιθύμητος, δε σε θέλουμε εδώ" και "Νεκροθάφτες!"

Οι φρουροί του Υπουργού ''φρόντισαν'' ώστε κανένας να μην πλησιάσει τον ''κύριο'' Βενιζέλο ενώ όπως μάθαμε δεν του πέταξαν κανένα αντικείμενο.




Ουσττττττττττττττττττ.......................!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου