Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

Οι Γερμαναράδες του εμετικού Focus ξαναβγάζουν μίσος και χολή - Γράφουν ότι οι Έλληνες κολλάνε ΕΠΙΤΗΔΕΣ Aids για να παίρνουν ένα επίδομα!

 
Αντέγραψαν κάτι ελληνικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ορισμένους δύστυχους χρήστες ναρκωτικών που κάνουν ενέσεις με κοινές βελόνες για να κολλήσουν aids και να εξασφαλίζουν τη δόση τους και το παρουσίασαν ως τακτική που εφαρμόζει όλος ο ελληνικός λαός. Τα μιάσματα της Ευρώπης, αντί να μαζέψουν τη δυστυχία που έχουν προκαλέσει, εξακολουθούν να ασελγούν και να βιάζουν τον ελληνικό λαό. Η ιστορία θα τους τιμωρήσει. Το μίσος που σπέρνουν θα τους επιστραφεί στο πολλαπλάσιο.
agiovasilema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου