Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Δήμος και πολίτες κατέλαβαν το υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Κερατσίνι . O Δήμαρχος Κερατσινίου θα στηρίξει νομικά όσους δημότες του θελήσουν να μην πληρώσουν τον σουλτανικό φόρο.

Αντιδρώντας στο χαράτσι που καλούνται να πληρώσουν από το υστέρημά τους, κατέλαβαν την είσοδο του υποκαταστήματος στη λεωφόρο Σαλαμίνας και Ακροπόλεως στο Κερατσίνι.
Το δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας (όπως και ο δήμος Νικαιας-Ρέντη) έχει ήδη ανακοινώσει πως θα στηρίξει νομικά όσους πολίτες θελήσουν να μην πληρώσουν την
....
 έκτακτη εισφορά.
Επίσης, ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας έχει καταθέσει αίτηση ακύρωσης στο Συμβούλιο Επικρατείας, κατά της σχετική υπουργικής απόφασης.


«Προειδοποιητική» χαρακτήρισε την κατάληψη ο δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας, Λουκάς Τζανής, τονίζοντας πως ο δήμος περιμένει τη διευκρινιστική εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών για να δει ποιές ευπαθείς ομάδες αφορά η εξαίρεση από τη διακοπή του ρεύματος. Για λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι αναστέλλονται οι διακοπές ρεύματος, αλλά μάλλον κάποιος ξέχασε να ενημερώσει το... Ηράκλειο, όπου έκοψαν το ρεύμα σε άνεργο με αναπνευστικά προβλήματα!
Ο κ. Τζανής κάλεσε τους πολίτες που δε μπορούν να πληρώσουν, να πηγαίνουν στο δήμο τον λογαριασμό και τα έγγραφα που αποδεικνύουν την αδυναμία τους να πληρώσουν το χαράτσι και μετά, ο δήμος θα αναλαμβάνει να καταθέτει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΔΕΗ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου