Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

Έξι Βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ, ανάμεσά τους και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, προσέφυγαν στο Ευρωκοινοβούλιο, κατά της απόφασης της Ελληνικής Κυβέρνησης για το νέο χαράτσι στα ακίνητα, ζητώντας την κατάργησή του, αφού όπως σημειώνουν,..
«αντίκειται σαφώς στη Κοινοτική νομοθεσία, αφού είναι καταφανώς άδικη, παραβιάζεται η αρχή της αναλογικότητας, ενώ παράλληλα δημιουργεί και συνθήκες ασφυξίας στην Ελληνική οικονομία».
 Την επείγουσα προσφυγή του ΛΑ.Ο.Σ., προσυπογράφουν, μαζί με τον Αχαιό βουλευτή οι συνάδελφοί του κ.κ. Κ. Αϊβαλιώτης, Α. Κολοκοτρώνης, Η. Πολατίδης, Π. Μαρκάκης και Β. Αποστολάτος, καθώς και τρία στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ που πολιτεύονται στο Λεκανοπέδιο Αττικής, ο π. Σπ. Τσάκαλος, ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος και ο καθηγητής Πληροφορικής Κ. Γρηγορόπουλος.. 

 Η προσφυγή των βουλευτών και στελεχών του ΛΑΟΣ, έχει ως εξής: 

 «Προς , Κυρία Ε. ΜΑΖΖΟΝΙ . Η Ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε πρόσφατα την επιβολή ενός πρόσθετου τέλους σε όλα τα ακίνητα (διαμερίσματα, κατοικίες κλπ) που υπάρχουν στην Ελλάδα, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Η επιβάρυνση είναι μεγάλη και φτάνει μέχρι τα 20 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, ενώ παράλληλα είναι και εντελώς άδικη αφού τα ακίνητα έχουν ήδη πολλαπλώς επιβαρυνθεί κατά την οικοδόμηση ή την απόκτησή τους με φόρους, συμβολαιογραφικά έξοδα, ΦΠΑ, έκτακτες εισφορές, ειδικά τέλη, επιβάρυνση για έκδοση αδείας και ένα σωρό άλλες επιβαρύνσεις. Η Ελληνική κυβέρνηση ανακοίνωσε πρόσφατα την επιβολή ενός πρόσθετου τέλους σε
...
όλα τα ακίνητα (διαμερίσματα, κατοικίες κλπ) που υπάρχουν στην Ελλάδα, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Η επιβάρυνση είναι μεγάλη και φτάνει μέχρι τα 20 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, ενώ παράλληλα είναι και εντελώς άδικη αφού τα ακίνητα έχουν ήδη πολλαπλώς επιβαρυνθεί κατά την οικοδόμηση ή την απόκτησή τους με φόρους, συμβολαιογραφικά έξοδα, ΦΠΑ, έκτακτες εισφορές, ειδικά τέλη, επιβάρυνση για έκδοση αδείας και ένα σωρό άλλες επιβαρύνσεις. Η κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων αντίκειται σαφώς στη Κοινοτική νομοθεσία, αφού είναι καταφανώς άδικη, παραβιάζεται η αρχή της αναλογικότητας, ενώ παράλληλα δημιουργεί και συνθήκες ασφυξίας στην Ελληνική οικονομία. Παρακαλούμε να έρθει το παραπάνω ζήτημα προς συζήτηση σε μια από τις αμέσως επόμενες Συνεδριάσεις της Επιτροπής σας και παρακαλούμε να ειδοποιηθούμε εγκαίρως ώστε να παρευρεθούμε και να εκθέσουμε τις απόψεις μας στους Ευρωβουλευτές–μέλη της Επιτροπής σας» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου