Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ανυποχώρητοι στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ παρά το τελεσίγραφο του Εισαγγελέα - Στα 300 μέτρα βρίσκονται τα ΜΑΤ.Ζητούν βοήθεια και συμπαράσταση από όλο τον κόσμο. Όποιος θέλει να πάει, είναι Μεσογείων 190 στο Χολαργό, μετά το νοσοκομείο Γεννηματάς.

Το κέντρο πληροφορικής της ΔΕΗ στο Χολαργό συμπληρώνει την τρίτη ημέρα υπό κατάληψη
- Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει καμία συναλλαγή στα υποκαταστήματα της επιχείρησης
- Οι οδηγοί στη Λ. Μεσογείων κορνάρουν και επιδοκιμάζουν τους καταληψίες συνδικαλιστές
- Γλέζος, Κουρουπλής, Λαφαζάνης, Τσίπρας και νωρίτερα η Παπαρήγα στο πλευρό τους
Έληξε το τελεσίγραφο που είχε δώσει ο εισαγγελέας στους συνδικαλιστές της ΔΕΗ για να σταματήσουν την κατάληψη.  Σε επικοινωνία που είχε ο κ. Δραγάτσης με τον Νίκο Φωτόπουλο του ζήτησε να αποχωρήσουν, για να πάρει αρνητική απάντηση.

Ο εισαγγελέας ξεκαθάρισε πως δεν έχει άλλη επιλογή παρά να ζητήσει την παρέμβαση της αστυνομίας καθώς πλέον η υπόθεση δεν περνά από τα χέρια του. "Εσείς τη δουλειά σας κι εμείς την δική μας" φέρεται να του απάντησε ο κ.Φωτόπουλος ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να αποχωρήσουν.

Την ίδια ώρα, κλειστό είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της Λεωφόρου Μεσογείων Λεωφόρο από τους καταληψίες συνδικαλιστές, ενώ τα χιλιάδες αυτοκίνητα που έχουν μποτιλιαριστεί κορνάρουν σε ένδειξη συμπαράστασης στους συνδιακαλιστες.



Η κατάσταση είναι τεταμένη στο σημείο, καθώς σε απόσταση αναπνοής περίπου 300 μέτρα βρίσκονται άνδρες των ΜΑΤ, έτοιμοι εάν λάβουν εντολή να επέμβουν και
να διαλύσουν την κατάληψη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου