Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Φεύγει (λένε οι φήμες) ο Καστανίδης από το ΠΑΣΟΚ;



Γι αυτό είχαμε μια φαγούρα και δε ξέραμε από τι ήτανε...

Απογοητευμένος εμφανίζεται από τις πολιτικές εξελίξεις, και κυρίως από όσα έγιναν από την κυβέρνηση Παπανδρέου και γίνονται μέσα στο ΠΑΣΟΚ, ο  Καστανίδης. Δεν είναι τυχαίο ότι βρέθηκε έξω από την κυβέρνηση και «σπιλώθηκε» από ελεγχόμενα μήντια ότι ήταν ο εμπνευστής του δημοψηφίσματος, ώστε να καεί, ενώ άλλοι υπουργοί, που συμφωνούσαν με το δημοψήφισμα, παρέμειναν στην κυβέρνηση. Είναι προφανές ότι έγινε ξεκαθάρισμα λογαριασμών και προσώπων μέσα από την σύνθεση της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Όταν χάνουν  τις καρέκλες που τους ταϊζουν  επί δεκαετίες, θυμούνται ότι είναι απογοητευμένοι με τις εξελίξεις. Πόσο πιο κάτω....Μόνο μη ξεχάσει άμα φύγει, να πάρει μαζί του και εκείνο το νόμο για την εχροπάθεια κατά των λαθρομεταναστών και να τον χρησιμοποιήσει ...όπου βολεύεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου