Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Κυβέρνηση του Χερ Ραϊχενμπαχ


Η Κυβέρνηση του Χερ Ραϊχενμπαχ αποτελείται από 48 μέλη (ΠΑΣΟΚ 38, ΝΔ 6, ΛΑΟΣ 4).
Ο τραπεζίτης κύριος Λουκάς Παπαδήμος πρωθυπουργός της Τρόικας, μέλος της «Τριμερούς Επιτροπής», της Λέσχης των πολυεθνικών εταιριών και πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ (Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας).
Παραμένουν στο σβέρκο μας οι 2 υπέρβαροι αντιπρόεδροι. Ο λεξιλάγνος συνταγματολόγος και καταπατητής του Συντάγματος κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος και ο κύριος «τα φάγαμε μαζί» Θεόδωρος Πάγκαλος, με πλούσιο απεχθές ιστορικό για τους εργαζομένους.
Έβγαλαν επίσης από τη ναφθαλίνη τον κύριο Αναστάσιο Γιαννίτση, νεο υπουργό εσωτερικών, νοσταλγώντας τις αντιδραστικές του προτάσεις για το
....
ασφαλιστικό σύστημα.Ο κ. Γιαννίτσης είχε καταφέρει τότε να ξεσηκώσει το λαό εναντίον του.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, υπουργός Ανάπτυξης, για να εφαρμόσει τις ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες ) της ντροπής, που επιθυμούν οι Γερμανοί επιχειρηματίες στην Ελλάδα, όπου θα εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους με 200€ το μήνα και απάνθρωπα ωράρια μεσαίωνα, χωρίς ουσιαστικά δικαιώματα.
Ο Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης, υπουργός Υποδομών, ότι πρέπει για την προστασία των συμφερόντων των μεγαλοεργολάβων των διοδίων, τέθηκε αντιμέτωπος με ένα κίνημα που παρά τα δύο χρόνια που μετρά, όχι μόνο δεν έχει υποχωρήσει, αλλά αντίθετα ενισχύεται: το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.
Ο Επενίτης υπουργός- «τσεκουράτος», ως φοιτητής, που με τα χρόνια «ωρίμασε» και τώρα είναι μόνον –κατά δική του δήλωση «εθνικιστής»
Η Αννα Διαμαντοπούλου- «Θάτσερ», υπουργός Παιδείας, η γνωστή υπουργός της φωτοτυπίας και της διάλυσης της παιδείας υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων.
Ο Αστέριος Ροντούλης, υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, είχε πει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ «γομάρια» και τώρα τον επιβραβεύουν πανηγυρικά με το συναφές υπουργείο.
Ο Δημήτριος Αβραμόπουλος, υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο γνωστός μαϊντανός παντός φαγητού.
Ο Αδωνις- Αντώνης Γεωργιάδης, υφυπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος σε εκπομπή του Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, είπε σε νεαρό μέλος του κινήματος «Δεν Πληρώνω» -«Είσαι παλιός Εαμίτης, βγάλε το Lacost και φόρεσε την τραγιάσκα του ΜΑΟ! Κύριε Αυτιά, αυτός δεν είναι πολίτης είναι κομμουνιστής!!».
Ο Ανδρέας Λοβέρδος παλιό μέλος του ΚΚΕ, αριστερά φράξια που μαζί με άλλους «συντρόφους» του διαγράφηκε γι’αυτό. Έκανε λοιπόν κωλοτούμπα και έγινε δεξιός νεοφιλελεύθερος. Παραμένει λοιπόν λόγω καλής διαγωγής στο υπουργείο Υγείας αφού «διέπρεψε» στο υπουργείο Εργασίας, χτυπώντας ανελέητα το βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων, συνταξιούχων και ανέργων.
Αυτά είναι μερικά χαρακτηριστικά «δείγματα» των συνεργατών της κατοχικής χουντας που μας κυβερνά. Η ιστορία θα τους καταγράψει στις μαύρες σελίδες της. Επίσης η ίδια ιστορία ξέρουμε πολυ καλά ότι γράφεται με ανυπακοή, με αγώνα , ρήξη και ανατροπή.
Σε αυτον το δρομο βαδιζει το κινημα μας. Το κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ!
ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΄73


Μαρία Παπά, μέλος κινηματος Δεν πληρώνω
http://www.oxidiodia.gr/
http://www.denplironodenplirono.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου